Reinstalat, subprefectul Dogariu plătit să stea degeaba

Reinstalat, subprefectul Dogariu plătit să stea degeaba

1
DISTRIBUIȚI

Eugen Dogariu a a fost reinstalat în funcţia de subprefect de Timiş, la mai bine de două săptămâni după ce PRESSALERT.ro a anunţat în premieră faptul că, printr-o sentinţă a Curţii de Apel Timişoara, acestuia i s-a dat dreptate când a contestat hotărârea de guvern prin care a fost demis.

eugen dogariu cu pixuri 1p

Fost membru PSD, Dogariu a fost schimbat din funcţie la scurt timp după ce alianţa dintre social-democraţi şi PD-L s-a destrămat.


„În baza sentinţei, domnul Eugen Dogariu a fost reinstalat în funcţie. Printr-o hotărâre de guvern se va stabili dacă va fi confirmat definitiv pe funcţie sau i se va aplica principiul mobilităţii pentru funcţionarii publici. Deocamdata este la dispoziţia mea, dar încă nu i-am delegat nici o atribuţie.  În functie de situaţie mă voi hotărî ce îi voi delega să facă. Nu ştiu când mă voi hotărî. Poate peste o oră sau la noapte”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, prefectul de Timiş. Mircea Băcală. Şi celălalt fost subrefect de Timiş provenit din PSD, Călin Dobra, a atacat în instanţă hotărârea de guvern prin care a fost demis.

1 COMENTARIU

  1. Pai, coane prefectule, pana te hotarasti ce atributii sa-i dai, mai bine-l platesti mataluta din banii de cosnita. De ce sa-l platim noi, contribuabilii, ca sa stea?
    Plateste-l mataluta si atnci n-avem nici o problema. Ce vina au mahalentii sa plateasca doi papalapte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.