EXCLUSIV Chestorul Andraş susţine că a demisionat de la Frontieră pentru că...

EXCLUSIV Chestorul Andraş susţine că a demisionat de la Frontieră pentru că pleacă şef la Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI

Mişcare surpriză a chestorului Dorel Andraş care a abandonat funcţia de inspector şef al Poliţiei de Frontieră, în care a fost „uns” anul trecut în luna iulie.

dorel andras chestor 1p

 Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă, în 8 ianuarie a.c. a fost aprobată solicitarea de eliberare din funcţie a lui Andraş. „Acum este la dispoziţia inspectoratului general, urmând să se stabilească atribuţiile pe care le va îndeplini în perioada imediat următoare”. Demisia din funcţie a lui Andraş intervine într-o perioadă în care la IJPF Timiş este în plină desfăşurare un control al Corpului de control al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi cel al IGPF.


Contactat telefonic, chestorul a negat că abandonarea acestei funcţii de conducere are vreo legătură cu controlul, motivând că „eu  am  solicitat mutarea într-o altă structură şi într-un alt eşalon superior conform gradului şi pregătirii”. În exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, Dorel Andraş a recunoscut că „am nişte propuneri. Când termin concediul, pe sfârşitul lunii, merg la Bucureşti, ca să discut. Nu pot să vă spun acum în ce structură Trebuie să merg pe o funcţie mai importantă. Pe aici, pe plan local, am cam ocupat funcţiile care erau de ocupat”.  Andraş a fost şeful Poliţiei Timiş, şeful Serviciului paşapoarte, a condus structura regională a UM 0962, pentru o foarte scurtă perioadă de timp a fost şeful unei structuri din IGPF, după care a fost numit inspector şef al Poliţiei de Frontieră Timiş. Numele său a fost legate de mai multe scandaluri, legate de legăturile cu mafia arabă sau de fugă de la locul unui accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.