Când se scumpeşte gazul?; de ce mor şase românce în fiecare zi?;...

Când se scumpeşte gazul?; de ce mor şase românce în fiecare zi?; câţi bani câştigă Mexicul din droguri?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1778110621">

În plină iarnă polară, românii au primit o ştire care-i va arde la buzunare – preţul gazelor naturale va creşte din aprilie, anunţă Natural gas pcotidianul.ro – şi care-i îndreptăţeşte să fie cei mai pesimişti cetăţeni din UE în 2010, conform celor de la Gândul.

Şase românce mor în fiecare zi din cauza cancerului de col uterin în România, unde riscul de a trece în lumea drepţilor este de 6,3 mai mare decât în restul Europei, anunţă Evz.

Visul primarului Gheorghe Ciuhandu ca Timişoara să fie capitala culturală europeană în 2021 este analizat de Simona Donici care scrie despre tichia de mărgăritar a oraşului cu cultură subfinanţată şi clădiri monument care stau să se transforme în ruine.

Mexicul obţine până la 40 de miliarde de dolari anual din traficul de droguri, mai mult decât din exportul de ţiţei, scrie Gândul, în timp ce Hotnews a discutat cu un jurnalist american care povesteşte despre războiul total declanşat de bandele de „narco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.