Câţi români şi-au pus ferestre antiglonţ la casă?; de câte ori poate...

Câţi români şi-au pus ferestre antiglonţ la casă?; de câte ori poate creşte salariul unui şef de la Poliţia Comunitară?; ce plan au kosovarii pentru sârbi?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1020771946">

Salariile şefilor Poliţiei Comunitare Timişoara au fost mărite în repetate rânduri  în ultimii doi ani, a descoperit Adevărul, care glont pprezintă şi cazul cel mai spectaculos -cel al şefului „mascaţilor” sl cărui salariu a crescut de la 860 lei la 7.000 lei în această perioadă.

Autorităţile lucrează intens pentru finalizarea cât mai rapidă a legii care va interzice drogurile legale vândute acum în magazinele de vise, printre acestea aflându-se şi Special Gold care a provocat moartea mai multor consumatori, anunţă Evz.

Şase români au decis, conform celor de la Gândul, că pentru siguranţa lor este bine să-şi pună geamuri antiglonţ la casă, ferestrele speciale rezistând la rafalele de Kalaşnikov.

Cel mai uşor mobil din lume  , botezat Modu şi care are doar 40 de grame, va fi lansat oficial în România, în luna februarie, anunţă Hotnews.

Guvernul de la Priştina pregăteşte un plan care vizează, conform Evz, integrarea sârbilor din nordul Kosovo în instituţiile centrale şi pentru participarea acestora la luarea deciziilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.