Cine este românul proaspăt campion mondial?; Care sunt propunerile pentru sigla PD-L?;...

Cine este românul proaspăt campion mondial?; Care sunt propunerile pentru sigla PD-L?; cât costă un tur prin cartierele bandelor din Los Angeles?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>gang_tattoosPaul Constantin Pepene a devenit, sâmbătă, campion mondial în cadrul probei de urmărire (30 km), la categoria juniori (sub 23 de ani), la Campionatele Mondiale de schi fond din Hinterzarten (Germania), anunţă Hotnews.

Mărul, para , busola, timona, ancora, nodul marinăresc, sirena sunt câteva din propunerile, contabilizate de Gândul, pentru viitoarea siglă a PD-L .

Jurnalul Naţional scrie despre intrarea lui Bercea Mondialu îm familia Băsescu, după ce fratele preşedintelui a fost naşul nepoatei interlopului la doar o săptămână după ce s-au cunoscut.

Primarul din Jimbolia, Gabor Kaba, la cei 52 de ani ai săi, este student în primul an la actorie, dezvăluie Evz, care prezintă pe larg povestea edilului care se visează şi star de cinema.

Turiştii curajoşi pot pentru 65 de dolari să facă viziteze cele mai periculoase cartiere din Los Angeles, aflate sub controlul bandelor, graţie unui tur organizat de un gangster „pocăit”, scrie Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.