Cum bagă contrabandiştii de ţigări spaima-n producători ?; când încep băncile executarea...

Cum bagă contrabandiştii de ţigări spaima-n producători ?; când încep băncile executarea în serie a datornicilor?; cine mai acuză România că a găzduit închisori CIA?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-572028872">

tigari duty freeUn milion de români ar putea fi chemaţi în instanţă de cei care le-au vândut imobile şi care, ulterior, au fost obligaţi de stat să plătească TVA pe tranzacţii, anunţă Gândul.

Băncile vor începe din februarie – martie executarea în masă  firmelor şi persoanelor fizice cărora le-au fost reeşalonate creditele, dar care, în continuare, nu pot să-şi plătească ratele, anunţă preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România citat de Hotnews.

Reprezentanţii companiilor producătoare de tutun se plâng de faptul că, în ultima perioadă, contrabandişti, care au acaparat 25% din vânzările din România,  şi-au  dezvoltat reţelele paralele de  distribuţie a ţigărilor fără timbru şi au devenit tot mai agresivi, atacând chiar maşinile sau depozitele firmelor, scriu cei de la Evz.

Doi timişoreni vor pleca cu motocicletele într-o expediţie de 9.000 de kilometri, anunţă Renaşterea bănăţeană, destinaţia finală fiind Ghana, unde vor lucra la un proiect pentro asigurarea accesului la apa potabilă a localnicilor din preajma capitalei Accra.

Un raport de 222 de file întocmit de  ONU şi citat de Gândul acuză România alături de alte state că ar fi găzduit pe teritoriul său închisori secrete pentru detenţia suspecţilor de terorism, interogaţi de CIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.