De ce este Timişoara o urbe auto-suficientă, mândră și izolată în mândria...

De ce este Timişoara o urbe auto-suficientă, mândră și izolată în mândria ei?; când te despăgubeşte Enel sau Eon?; pe cine duc americanii la Guantanamo?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-516891837">

opera timisoara pTimişoara a ajuns „o urbe auto-suficientă, mândră și izolată în mândria ei. Un oraș închis, în care este permis un singur punct de vedere și un singur adevăr — <<adevărul superior>>”, susţine Mihai Gotiu într-un comentariu pe Voxpublica .

În timp ce guvernul Boc anunţă reduceri drastice în rândul bugetarilor, se pregăteşte, conform Jurnalului Naţional, de angajarea a 30 de noi funcţionari, care vor costa bugetul,în 2010, fix 30 milioane de euro.

Dacă vrei să ceri despăgubiri la EoN, Electrica sau Enel, Evz îţi oferă detalii despre paşii care trebuie să-i faci ca să şi primeşti bani înapoi .

Din cauza hoţilor care au furat scările trambulinelor din România, săritorii cu schiurile concurează pentru campionatul naţional în Austria, scrie Gândul, care prezintă incredibila situaţie în care s-a ajuns.

Soldaţii americani de la baza din Guantanamo se pregătesc să primească în celebra locaţie un posibil val de refugiaţi din Haiti, anunţă CNN, care citează un purtător de cuvânt al armatei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.