De ce iau spionii drogul lui Mutu?; De ce mai circulă trenul...

De ce iau spionii drogul lui Mutu?; De ce mai circulă trenul care pierde peste un milion de euro pe an?; unde se deschide prima închisoare pentru transexuali?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1394002910">

spion aaaSibutramina, substanţa care a declanşat cel de-al doilea scandal de dopaj în care este implicat Adrian Mutu, este folosită şi de cei din serviciile secrete, în special în acţiunile de filaj, deoarece reducere sau îndepărtează senzaţia de foame şi de sete şi creştere rezistenţei la efort a agenţilor, scrie Gândul.

În anul crizei şi al reducerilor de toate felurile, CFR a decis, conform Jurnalului Naţional, să menţină trenul  care circulă între Gara de Nord şi Otopeni, chiar dacă produce pierderi companiei de peste un milion de euro anual, pentru că oficialii din Ministerul Transporturilor sunt indecişi.

Un sfert din licitaţiile organizate anul trecut de Primăria Timişoara au avut un singur ofertant, scrie Opinia Timişoarei, care mai dezvăluie faptul că se aruncă milioane de euro pe amenajări de spaţii verzi în timp ce mai sunt blocuri salubrizate cu vidanja.

Prima închisoare destinată transexualilor va fi inaugurată oficial, în localitatea italiana Florenţa, într-o secţie destinataă până acum recuperării femeilor dependente de droguri, scrie Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.