Mafiot, sponsor la Asphalt Tango; CJT- cel mai prost investitor; drama din...

Mafiot, sponsor la Asphalt Tango; CJT- cel mai prost investitor; drama din Haiti în imagini; cum faci bani din despărţirile altora

1
DISTRIBUIȚI

Sergiu Băhăian, pe lângă crimele comandate cu sânge rece locotenenţilor săi,  are la activ finanţarea filmului Asphalt Tango şi o relaţie apropiată cu fostul purtător de cuvânt al SRI, Nicolae Ulieru, dezvăluie Evz.  Una dintre victimele reţelei conduse de Băhaian, Petrică Captalan, conform Adevărul, este timişorean.

Consiliul Judeţean Timiş a obţinut de la toate societăţile în care este acţionar, în 2008, un profit total de aproximativ 1000 de euro, conform celor de la Renaşterea bănăţeană, deşi a investit milioane de euro.

69 de milioane de euro va primi Timişoara din fonduri europene pentru reabilitarea centralelor termice, a reţelelor de distribuţie şi reducerea emisiilor poluante care depăşesc în prezent limita maximă admisă, anunţă Tion.ro.

haiti bO cutremurătoare poveste în imagini a apocalipsei din Haiti văzută de fotografii de la Time, care au reuşit să surprindă dimensiunile tragediei produse de devastatorul cutremur.

Un neamţ a făcut o adevărată afacere din a da papucii partenerilor în locul celor care le este frică să facă acest pas, scrie Gândul.


Clientul plăteşte 29,95 euro pentru o despărţire telefonică,  39,95 de euro pentru o scrisoare de adio şi 64,95 de euro, dacă mesagerul se deplasează personal la faţa locului pentru a transmite live mesajul de adio.

1 COMENTARIU

  1. Pai cum sa obtina un profit mai mare? Doar a fost an electoral si se redistribuie profitul. De fapt, s-au cheltiut pentru mash-uri, banere, covrigi, bere etc.
    Da pacat, ca la noi in Mehala n-au prea aparut dastia portocalii cu plasute. Cica s-au dus mai departe la Sacalaz incolo spre Jimbolia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.