Unde e şcoala care dă cursanţilor salarii?; ce nu au voie să...

Unde e şcoala care dă cursanţilor salarii?; ce nu au voie să facă 6 luni ministerele?; cum îi ajută piraţii somalezi pe sinistraţii din Haiti?

0
DISTRIBUIȚI

piratCefora Business School din Bucureşti  este locul unde cursanţii nu plătesc texe, ci primesc salarii încă din perioada şcolarizării, scrie Dailybusiness.ro, care anunţă şi o iminentă schimbare în acţionariatul societăţii care patronează afacerea.

Ministerele au primit interzis de la Emil Boc să mai semneze  contracte de publicitate timp de şase luni pentru a reduce cheltuielile, anunţă Hotnews, singura excepţie fiind proiectele  în care este nevoie de o minimă informare. 

Moldovenii vor putea să-şi redobândească, în maxim cinci luni cetăţenia română, odată cu înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie care va avea birouri în Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Galaţi, Suceava şi Cluj -Napoca, anunţă Gândul.

Conform celor de la Adevărul, o firmă spaniolă vrea să cumpere sute de mii de litri de lapte de oaie de la ciobanii din Banat pentru a-l exporta şi prelucra în ţara coridelor.


 

Piraţii somalezi au anunţat că o parte din bunurile jefuite de pe navele sechestrate vor fi trimise ca şi ajutoare sinistraţilor din Haiti , anunţă Realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.