Mărturia unui român aflat în infernul din Haiti: „Mii de oamenii dorm...

Mărturia unui român aflat în infernul din Haiti: „Mii de oamenii dorm pe străzi. Unii îl invocă pe Iisus şi te îndeamnă la pocăinţă, alţii plâng după dispăruţi”

1
DISTRIBUIȚI

Emanuel Petruţ este printre cei care a simţit pe propria piele cutremurul devastator din Haiti.haiti 4 Angajat al firmei Digi Cel , românul, care lucrează în Port du Prince, a avut noroc că era la serviciu deoarece clădirea în care locuia s-a prăbuşit. haiti 1Prin intermediul Yahoo Messenger, am reuşit, cu greu, să discutăm cu Emanuel Petruţ despre situaţia din Haiti. „Telefoanele nu merg. Internetul din când în când.


Acum încercăm să facem reţeua de telefonie mobilă să funcţioneze cât de cât”, a povestit Petruţ, inginer în telecomunicaţii. Pe străzile din capitala haitiană domneşte haosul. ” Mii de oameni dorm pe stradă de frică să nu vină un nou cutremur sau pentru că au pierdut tot ce aveau. Oricum nu o duceau ei aşa de bine nici in condiţii normale. Unii cântă cântece religioase invocând numele lui Iisus şi te îndeamnă la pocăinţă, alţii plâng că nu îi mai găsesc pe cei apropiaţi.haiti 5 La câte un colţ de stradă un cadavru două, înfăşurate în cearşafuri. În jur piatră şi ciment”, a povestit inginerul pentru PRESSALERT.ro.

Românul a rămas doar cu hainele şi laptopul, actele şi restul lucrurilor  rămânând sub ruine. Petruţ a reuşit să ia legătura cu ambasada României din Venezuela şi aşteaptă acum o soluţie de la autorităţi pentru a rezolva problema documentelor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.