Democrat-liberalul Ostaficiuc folosește codul portocaliu ca să salveze scaunul pesedistului Bojin

Democrat-liberalul Ostaficiuc folosește codul portocaliu ca să salveze scaunul pesedistului Bojin

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre vicepreşedinţii PSD Timiş este susţinut de şeful democrat-liberalilor ca să-şi păstreze funcţia de director. Președintele PD-L Timiș, constantin ostaficiuc cjt 8pConstantin Ostaficiuc a catalogat, astăzi, după ședința Biroului Permanent Județean ca fiind „neoportună”, solicitarea mai multor colegi de schimbare a pesedistului Titu Bojin din funcţia de director al Direcţiei Apelor „Banat”. Postul este vizat de mai multe dintre grupările democrat-liberale.


„După discuţii, concluzia a fost că, în condiţiile în care în Timiş există codurile galben, portocaliu, nu este oportună luarea unei astfel de decizii de schimbare din funcţie. Cel puţin deocamdată. Toate deconcentratele trebuie să funcţioneze maximizate”, a explicat şeful democrat -liberalilor timişeni. Culmea este că, numai cu câteva minute înainte, acesta se plângea că nu poate scăpa de unii directori in serviciile deconcentrate, care sunt de alte culori politice. Ba mai mult a anunţat excluderea din partid a primarului din Secaş, Cornel Niculescu, pe motiv că ” de 1 Decembrie era în Piaţa Operei şi flutura steagul PSD”.

Constantin Ostaficiuc este şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, iar Titu Bojin este  vicepreşedinte PSD şi şeful grupului de consilieri judeţeni ai PSD. Până acum, chiar dacă nu are o majoritate în consiliu, Ostaficiuc a avut o viaţă extrem de relaxată, pesediştii tratându-l cu mânuşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.