Pică Geoană după scenariul Iliescu?

Pică Geoană după scenariul Iliescu?

0
DISTRIBUIȚI

Fiecare tabără din PSD încearcă să-şi maximizeze forţele în pregătirea bătăliei finale de la congresul partidului care va decide noul preşedinte. Aşa că anunţul făcut, în urmă cu puţin timp, din Poiana Braşov că 39 de filiale îl susţin pe Mircea Geoană nu este unul geaoa sarbu pîntâmplător. Mesajul nu era pentru urechile celorlalte tabere care-şi pregătesc cuţitele pentru confruntare, ci pentru poporul pesedist, frustrat şi debusolat. Talpa partidului trebuie să fie liniştită că el, liderul, este puternic.


Altfel, revoltele ar putea izbucni mai repede şi mai la vedere. În realitate, Geoană încearcă să-şi conserve bruma de susţinători. O misiune tot mai grea în condiţiile în care ştampila de ciuca bătăilor nu a putut fi ştearsă cu flacăra violet.

Anunţul cu susţinerea filialelor pentru Geoană seamănă izbitor de mult cu scenariul de care a avut parte Ion Iliescu înaintea congresului care l-a scos pe „prostănac” învingător. Nu a fost conferinţă judeţeană unde Iliescu să nu fie asigurat de sprijinul activului. A venit congresul, candidatura supriză pregătită cu grijă de echipa de susţinători şi răsturnarea spectaculoasă de situaţie. Întâmplător, printre cei retraşi în munţi cu Geoană sunt şi artizanii scenariului debarcării lui Iliescu. Care între timp au mai strâns pe lângă zestre politică şi rude apt combatante pentru funcţia de preşedinte. Sau măcar preşedinte executiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.