Poliţia caută Primăria Timişoara la gropi. Trimite şi tu „monştrii” din carosabil

Poliţia caută Primăria Timişoara la gropi. Trimite şi tu „monştrii” din carosabil

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Rutieră au declanşat de astăzi „operaţiunea groapa”. În ultima perioadă, timişorenii au făcut sute de reclamaţii  legate de gropile apărute pe şosele după prima ninsoare.

gropi

De la podul de pe Calea Şagului şi până la ieşirea spre Arad, şoferii au trebuit să facă slalom printre craterele apărute peste noapte.


Mulţi dintre ei s-au ales cu direcţia distrusă la vehicule sau cu pene la roţi. Rutieriştii au ieşit pe teren pentru a verifica sesizările primite. „În urma celor constatate pe teren, vom trimite o adresă administratorilor drumurilor în care vom solicita remedierea de urgenţă a problemelor. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vom trece la amendare”, a declarat Florin Bolbos, şeful Serviciului Poliţiei rutiere Timiş.  

Dacă ai fotografii cu o groapă care-şi face zile negre sau vrei să ne semnalezi alt „monstru” de pe şoselele patriei, trimite-ne un mail la redactia@pressalert.ro.

1 COMENTARIU

  1. La mine anul asta a inceput sub semnul indignarii. Cand ii auzeam pe unii ca spuneau ca traim intr-o tara de ….. ii combateam spunandu-le ca nu sunt patrioti, ca nu-si iubesc destul tara. Ma simteam oarecum privilegiata de statul de vestica, de timisoreanca. Azi singurul lucru pe care il simt este indignarea fata de oamenii care odata asezati in scaunele lor caldute uita de unde au plecat si cum au ajuns acolo unde sunt. Le multumesc, totusi, ca ma fac sa-mi amintesc in fiecare zi ca traiesc in Romania. Vrei poze cu gropile din Timisoara???? Fa o poza din satelit cu toata Timisoara si vei vedea care sunt gropile care ne dau batai de cap. Ar trebui sa circulam toti cu 30 la ora si cu avariile puse. Mai bine trimiteti poze cu drumuri pe care se poate circula.

    Hai o zi buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.