Respectul democrat-liberal pentru Timişoara – un şantaj

Respectul democrat-liberal pentru Timişoara – un şantaj

1
DISTRIBUIȚI

Democrat liberalii timişeni, prin vocea preşedintelui Constantin Ostaficiuc, au anunţat sec că, dacă primarul Gheorghe Ciuhandu va accepta o nouă alianţă politică cu portocalii la nivelul primăriei,  „Timişoara ar avea numai de câştigat”. Ca să nu existe dubii, constantin ostaficiuc timisoara pTimişoara a fost catalogat ca oraş „de opoziţie” de către susţinătorii guvernului Boc. Altfel spus – fonduri pentru finanţarea marilor proiecte de dezvoltare mai mult nu, decât da. Nu pentru că timişorenii nu ar fi pus umărul masiv la obţinerea celui de al doilea mandat al lui Traian Băsescu şi implicit la sprijinirea guvernului Boc reloaded, ci pentru că portocalii nu sunt şi la conducere primăriei. 

Paradoxal, şantajul portocaliu „ne primiţi în conducerea primăriei sau nu vă dăm bani de la guvern” loveşte tocmai în alegători, care trebuie să suporte nota de plată a machiavelicelor jocuri politice.


Pentru că alegătorul de rând va simţi mai tare gropile de pe străzi şi-şi va pierde timpul pe şoselele aglomerate. Că doar pentru mai marii zilei sunt jeep-uri, care, dacă se strică, tot din bani publici se repară. În loc să aducă bani pentru dezvoltarea Timişoarei şi să dovedească faptul că pot constitui o alternativă la regimul Ciuhandu, democrat -liberalii preferă  să-i conserve primarului imaginea de martir, luptător cu guvernul rău de la Bucureşti. Şantajul străveziu al democrat-liberalilor nu are ca scop mai binele timişorenilor , ci accesul portocaliilor la importantele resurse financiare ale  municipalităţii. Că sunt destui în PD-L care duc dorul vremurilor când făceau legea la RATT sau pe asfaltările din oraş.

1 COMENTARIU

  1. Oricum si daca am fi avut primar portocaliu, tot fara fonduri ramanem. Timisoara de cand exista MITICIA este oaia neagra a bugetului.
    De exemplu, Suceava (unu din judetele cele mai sarace) au un sediu al finatelor publice de-ti pica plombele, un zgarie nori din beton si sticla (cam ca Centru financiar bancar). Si asta din 2000, de acum 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.