Spectacol pentru salvarea Danielei Dobromir

Spectacol pentru salvarea Danielei Dobromir

0
DISTRIBUIȚI

Studenţii Facultăţii de Ştiinte Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Master anul II din cadrul Universităţii de Vest  dana dobromirorganizează, marţi, un spectacol pentru a strânge fonduri care să o ajute pe colega lor, Daniela Dobromir, de 24 de ani, să iasă învingătoare din războiul cu cancerul. Ea suferă de cancer limfatic de tip Hodgkin.În boala Hodgkin, celulele sistemului limfatic se divid anormal şi se răspândesc în afara acestuia. Pe măsura ce boala progresează afectează capacitatea corpului de a lupta împotriva infecţiilor.

Vestea bună este că Daniela Dobromir a câştigat câteva bătălii cu bola, care este în regres, dar pentru a câştiga definitiv războiul mai are nevoie de 60.000 de euro pentru tratamentul din Germania.  Spectacolul, care are scop strângerea de fonduri, se anunţă unul vesel şi optimist, nelipsite fiind muzica de calitate, buna dispoziţie şi numeroase surprize.  Toţi cei care vor să o ajute pe Daniela Dobromir să fie o învingătoare sunt aşteptaţi marţi, la ora 19, în  Bunker Underground Bar (incinta BierHaus), strada Emanoil Ungureanu nr.


15 (în spatele Liceului Teoretic Nikolaus Lenau) începând cu ora 19.

Pentru mai multe informaţii legate de situaţia Danielei, puteţi accesa site-ul www.danadobromir.com, iar pentru informaţii legate de eveniment, precum şi pentru confirmarea participării luaţi legătura cu echipa organizatoare, persoană de contact –  Bianca Tulei, tel 0766244250.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.