14 milioane de tone de piatră, „magnetul” prin care firmele controlate de...

14 milioane de tone de piatră, „magnetul” prin care firmele controlate de Mann vroiau să preia controlul Aton Transilvania

24
DISTRIBUIȚI

Planul pus în aplicare de firmele controlate de controversatul om de afaceri Nicolae Mann a urmărit practic tranferarea investiţiei nemţilor de la Aton GMBH, unicii acţionari ai Aton Transilvania, în buzunarele acestuia. Investiţia nemţilor în agricultură şi nu gramada pietrenumai este de 280 milioane de euro, din care 40 milioane investite doar în 2008.  Totul a fost extrem de bine pus la punct. Aton Transilvania are în exploatare cariera de piatră de la Şoimoş Est 1, din localitatea arădeană Lipova. La momentul declanşării operaţiunii, administratorul Aton Transilvania era Daniel Ţunea, care este şi membru în comisia tehnică de avizare-verificare a proiectelor la Euromobille SRL, firma prin care Mann a derulat afacerea terenurilor mutate din tot judeţul la Sânandrei. În 30 iunie 2009, Aton facturează către firmele conduse de oamenii lui Mann- Euromobille, Terminal West şi Promt Selling – contravaloarea a nu mai puţin 14 milioane de tone de piatră. Facturile sunt semnate în numele Aton de Cipleu Mihaela, administrator la Terminal West, firmă achiziţionată de Mann.

 Cantitatea de piatră este aberantă în condiţiile în care ar fi putut să fie produsă de cariera de la Lipova în aproximativ 25 de ani de funcţionare la capacitate maximă. Emiterea de facturi către cele trei firme se face fără măcar să existe un avans plătit de către acestea pentru piatră. În 5 august, Euromobille trimite o notificare prin care solicită ca în 2 zile să-i fie livrată cantitatea de 300.000 de tone de piatră, iar Promt Selling cere, în aceleaşi condiţii, alte 100.000 de tone. Pentru a transporta numai piatra cerută de Euromobille ar fi fost nevoie de aproximativ 12.000 de camioane.


În mod ciudat, în aceiaţi zi, Ţunea emite în numele Aton 4 bilete la ordin în favoarea Euromobille şi unul pentru Promt Selling, în valoare totală de 75 milioane de euro.  Documentele sunt semnate şi de administratorii altor două societăţi controlate de Aton – Lucian Ivănescu, administratorul Agrocereal şi Cristian Moiş, administrator Cer Oil.  Motivul invocat – plăţi în avans făcute de Euromobille şi Prompt Selling, dar care nu se regăsesc niciunde în contabilitatea Aton Transilvania. În ziua în care ar fi trebuit să livreze piatra, Ţunea trimite adrese către cele două firme în care anunţă că nu poate onora comanda. Motivul – a expirat licenţa companiei prin depăşirea cantităţii exploatate. Acesta  nu precizează, însă,  nici un termen concret de livrare. Ba mai mult, în adrese, solicită înţelegere şi îngăduinţă din partea „partenerilor”.

Firmele controlate de Mann introduc în bancă la scadenţă biletele la ordin, dar acestea sunt respinse la plată pe motiv de lipsă numerar în cont. Imediat se trecere la executarea silită a firmei Aton Transilvania, Euromobille având mare succes la magistraţii Judecătoriei Timişoara care aprobă pe bandă rulantă sechestrele şi executările.  În urma acestor acţiuni, Aton Transilvania a rămas fără 4,46 milioane de euro. Ulterior, banii obţinuţi au fost transferaţi pentru ascunderea sau disimularea originii lor ilicite, se arată în referatul de începere a urmăririi penale împotriva celor şase persoane, dar şi a altor autori necunoscuţi. Procurorii DIICOT îi acuză pe aceştia de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, fals şi spălare de bani.

24 COMENTARII

 1. catre toti angajatii lui mann hai sa facem o asociatie prin care sa ne cerem drepturile f… in gura de hot si dobotoc ca asa a facut si inainte de 1989 cand sia vandut nemtii in germania osa va dau un mail unda sa ne putem aduna cat mai muklti

 2. Acum se poate vedea foarte usor de unde dl.Ivanescu Lucian dintr-un salariu a reusit rapid sa isi ridice casa ,sa mai cumpere un teren la sosea la petrom Cornesti,ca doar il cunosc foarte bine si stiu exact situatia lui financiara,asta dovedeste toate ilegalitatile ce le-a facut.
  Din moment ce este cercetat intr-un dosar cum mai poate sa fie si consilier local…?, nu este in contradictie cu legea alesilor locali…?. Ce fac juristii de la primaria Ortisoara,se fac ca nu vad ,nu stiu legile, sa se dea la o parte daca nu le cunosc sant destui oameni corecti cu pregatire chiar din Ortisoara care ar onora primaria Ortisoara cu studiile si constintiozitatea lor,nu vi se pare ?,aviz juristilor care ati venit la Ortisoara doar cu scopuri ascunse,de cine santeti trimisi ?,sa cam umplut paharul.
  Un sistem bine pus la punct era si acela de a fi in locul potrivit adica la primaria Ortisoara si sa fi primul care afla cine are teren de vanzare si urmatorul pas era de a te oferi sa ajuti persoana respectiva de a-si vinde terenul la un pret binenteles favorabil voua ,sa poata pica procentul la fiecare si nicidecum sa va faceti atributiile de serviciu asa cum trebuia,de aceea a-ti neglijat total sarcinile de serviciu,a-ti inselat destui oameni toate se vor descoperi,se cunoaste ca santeti atei, dar nu va fost niciodata frica ca aveti copii si totusi lumea va blesteama ca i-ati amagit , teren ce era atunci 15 euro mp,i-ati jegmanit si le-ati dat 1,1euro mp ,cunoasteti cazul ? sa va fie rusine ,si cate asemenea cazuri sant. Rusine juristilor si conducerii de la Ortisoara,in prea multe v-ati bagat si uite ca murdaria iasa la suprafata. Vom solicita masurarea tuturor terenurilor si verificarea titlurilor atunci sa vedeti ce o sa iasa.

 3. pentru comentariul facut de cici. spui si instigi si pe alti sa faceti o asociatie pai faceti-o domnilor dar de nebuni caci vorbiti din betoniera fara sa va uitati ce spuneti ,si sa aveti argumente la declaratile date

 4. referitor la articolul scris de domnul Bota eu te-as sfatui sa iti pregatesti conturile pentru a te putea apara in ceea ce scrii in articolele compuse de nemti de la aton si scrise de tine fara a avea un temei in ceea ce scrii si ce ti se da sa scrii aghiotantule

 5. Referitor la comentariul de mai sus facut la adresa d-lui Ivanescu si Primariei Ortisoara,din cate stiu eu si in ziua de azi dl Ivanescu sta in cantonul CFR cu chirie, iar cu privire la casa de care amintiti este o casa de fapt un inceput de casa(caramida, beton si tigla) nici macar in rosu,pe o supraata de teren primit cu legea 15 (legea 15:este o lege in care se da in folosinta gratuita o suprafata de teren, in vederea construirii de case, persoanelor care nu detin terenuri sau case, in concluzie averi)aceasta lege obligandu-i sa construiasca altfel pierd platzul de casa.Din cate stiu dl Ivanescu a fost angajat la moara din Carani din 2004 fiind totodata si student la zi reusind sa si lucreze in acelasi timp.Treptat a urcat in functie datorita calitatilor sale ca doar nu l-a avansat cineva ca stiu destul de bine ca nu avea cine, avand in vedere ca la varsta de 17 ani a ramas fara un parinte si fiind locuitor a comunei Ortisoara il stiu ca este un baiat care si-a vazut tot timpul de treaba.Cand a terminat facultatea a fost promovat ca director la o firma ca fiind a treia clasata din tara pe domeniul agriculturii, iar in acelasi an a fost promovat ca administrator al societatii si eu atunci nu as mai comenta nimic la adresa lui stiind faptul ca tot timpul a invatat si isi dorea sa devina cineva in viata demostrand faptul ca a terminat facultate si master in domeniul agriculturii.
  Cu privire la asa zisul dosar de cercetare este rasplata care o primeste el si ceilalti administratori care au dus societatile inainte,nemtii intelegand asta ca drept multumire pentru ca i-au slujit si muncit .Nemtii dovedind inca o data ca au un caracter si un comportament hitlerist.Subliniez faptul ca acest comportament a omorat milioane de oameni.
  Faptul ca este consilier local al comunei Ortisoara sigur ca deranjeaza pe numitii Achim(falsificator de buletine)fost viceprimar si Redis(betivan)fost consilier local devansindu-i la alegerile locale pe cei enumerati mai sus care in timpul mandatelor lor de viceprimar si consilier au fost egali cu zero in munca ce trebuia s-o presteze in favoare comunei.S-a tot spus de catre cei doi A+R si aghiotantii lor ca daca aduc Curtea de Conturi la Primaria Ortisoara vor gasi asa zisele neclaritati facute de Primaria Ortisoara, dar iata ca s-a dovedit ca asa zisele lor furaciuni nu exista,fapt ce demonstreaza ca cei doi amintiti mai sus Lolek si Bolek ,tanjesc la functii de conducere prin minciuni,inventii si prostii,dar nu se gandesc ca incapacitatea lor mintala nu ii poate propulsa pe o scara mai inalta.Pana sa fie primar Aleodor nu s-a facut nimic in comuna pentru ca toti precedentii lui nu au facut nimic pentru binele comunei,iar cum acest primar a facut ceva au aparut si nemultumitorii si cine sunt acestia vi spun eu:j-osii,hotii,zdremtele,libidinosii in frunte cu A+R si acoliti lor .

 6. eh Ivanescu e micut sunt alti mai mari
  dar cine va trage ponoasele el si cei de nivelul lui vor fi. rechini sunt asigurati nu ei au semnat acele acte ci <<<>>>
  „”””Documentele sunt semnate şi de administratorii altor două societăţi controlate de Aton – Lucian Ivănescu, administratorul Agrocereal şi Cristian Moiş, administrator Cer Oil.

 7. Onorata „says” an legatura cu comentariul dumneavoastra nu doresc sa comentez mai multe,doar vreau sa va contrazic de un singur aspect si anume:nu doresc sa iau apararea nici la unul din cei doi amintiti in expunerea dumneavoastra ,dar in ceea ce il priveste pe domnul Achim eu zic ca dumneavoastra gresiti enorm de a-l caracteriza in felul acesta . Pot sa spun ca il cunosc foarte bine,atat pe el cat si familia din care face parte,daca santeti corecti nu cred ca i se poate imputa lui domnul Achim ca nu a facut ceva in localitate ,eu consider ca a facut cat a putut el din functia de viceprimar si as putea chiar sa va dau si exemple destule,eu zic sa fim corecti. Cunosc caz concret cand a ajutat familie sa primeasca locuinta si nu a pretins nimic ,hai sa fim seriosi lui domnul Achim ce-i lipsea,numai de hotii s-au alte nereguli nu putem sa-l banuim,asa ca eu nu ma bag in discutii si jigniri care nu mi se par corecte,mai mult de atat cum spuneam domnul Achim are o familie pot sa spun model,cred ca nu ma puteti contrazice. Fata de buletinul lui la ce va referiti consider ca faceti atata caz probabil in lipsa de alte acuzatii . SA nu considerati ca am ceva cu dumneavoastra ca va scriu dar mi se pare corect sa scriem civilizat,si sa nu uitam :exista si familii: cine vede articolul pe care l-ati scris pe dumneavoastra va judeca.

 8. Nu as vrea sa fiu rautacios dar ZZZAAA nu mai il mai pupa atat ca doar sti ca esti defazat rau de la realitate. Ivanescu nu a ajuns sef ca a terminat facultatea sau master sau orice ar fi terminat, a ajuns sef pentru ca a fost lingau si sclav nu vreo entitate in ale agriculturii.

 9. nu intram in discutie dar sincer sa fiu numai de om incorect nu putem sa il banuim pa achim,eu unul am fost ajutat personal intro privinta cand era viceprimar si cand am dorit sa ma revansez macar cu o cafea sau o bere la cofe el ma refuzat tot el a fost acela ce o platit zicand ca lasa bine ca am putut sa te rezolv ca primarita nu a fostde acord cu toate ca ma plimbat 3 luni pe la usi primarita,si pe urma achim nu este un baiat care tear jigni sau injura dupa cate il stiu este foarte credincios.

 10. Am avut ocazia sa il cunoscpe dl.nasui cativa ani buni cand am fost consilier ,el era viceprimar si apoi consilier local dar dati-mi voie sa va contrazic si sa va spun doar doua intamplari,cand era viceprimar am avut de facut o receptie la o lucrare la gradinita la ortisoara. Domnul nasui nu ia placut cum sa facut lucrarea si ia reprosat executantului sa faca corectiile respective daca nu el nu semneaza de receptie,la care executantul ce era a pdsr pe atunci ia strigat in gradinita nui nimic merg eu la primar adica la domna ardelean si nu am nevoie de semnatura viceprimarului. La final domnul nasui a stipulat in actul de receptie ca pana cand nu se va corecta greselile la lucrarea respectiva sa fie blocati bani de garantie si nea informat pe noi consiliu local.De aceea zic ca nu-l caracterizeaza pe domnul nasui cele scrise de cativa rau intentionati. Si am promis ca va mai dau un exemplu este acela si sa nu uitam ca eu am fost persoana care sa tinut de nasui de a bagat cablu tv in ortisoara,imi explica ca numai el stie cate drumuri cu masina lui a facut la timisoara si cate telefoane a dat,pentruca stiti bine ca doamna primar nu-i dadea masina,si el a colaborat asa cum a putut cu un intreg consiliu ca doamna primar nu a venit la sedinte aproape un an de zile. Deci de rea vointa a luinasui pardon a apreciat banul public,era un om respectuos cu bun simt si mai avea o calitate ce am observato la el,ajuta pe cei mai neajutorati si ne raporta in fiecare sedinta la ultimul leu si pe cuvant va spun nu a avut un consiliu usor deloc,dar sa descurcat eu zic foarte bine.exemple as putea sa dau destule dar nu are rost,eu zic sa terminam cu rautatile si sa nu uitam ca in 2004 nasui ar fi castigat alegerile dar el nu a avut oamenii psd in spate, prm lui era prea mic,si atunci in2008 altfel se punea problema dar a fost un om care nu sa lasat corupt si bravo lui.

 11. pt UN CUNOSCUT…Ai perfecta dreptate.
  daca sunt ingineri agronomi ce dq cautau in cariera de piatra?
  cultivau cereale acolo?
  sau se cultivau ei ….si culmea pedagogiei..SA INVETI PE ALTI CEEA CE NICI TU NU STI….NEXT STEP
  SI DE FAPT promovarea la euro sau in cadrul firmelor lui Mann se facea prin PUPINCURISM….AVIZ AMATORILOR MAI ESTE LOC INCA!!!!

 12. te-am vazut ca mai nou ti-ai luat meseria de postac impotriva nemtilor , ai postat si pe tion impotriva lor dar de unde-i cunosti asa bine pe A+R si-l mai faci pe R mare betivan ,i-ai dat vreoadata de baut? Eu stiu ca de vreo 3 ani nu mai bea si am impresia ca aia deranjeaza dar nici o problema ca daca ai fost sofer sau putin sef te poti duce la A si te angajeaza sa te scoata din cacat .

 13. Oare de ce in Ortisoara nu s-a putut face nimic pana in anul 2004. De ce nu am putut sa facem un parc frumos , nu a fost bagat gazul in scoli , gradinite si in Biserica ? De ce nu au putut fi reparate drumurile , curtea caminului cultural ? De ce nu a fost facut un iluminat stradal corespunzator cum s-a realizat in prezent ? De ce nu s-a trecut la schimbarea coloanei de apa potabila ? Au stat cetatenii ani de zile fara strop de apa potabila la robinet ? De ce elevii din satele alaturate nu au avut un un autocar care sa-i aduca la scoala ? De ce nu a avut echipa de fotbal sau alt sport , cum sunt astazi mai multe ? De ce nu au fost trecerile de pietoni semoforizate pentru ca pe acolo trec zilnic copii la scoala ? O sa raspundeti simplu !!! Nu au fost bani !!! Aveti dreptate ! Nu au fost ; dar de ce oare nu au fost ? Pentru ca atunci orice investitor venea pe raza acelei comuni era refuzat , sau se cereau sume enorme pentru eliberarea autorizatiei de constructie sau pentru concesionarea terenului aferent . si ar fi interesant daca acesti bani ar fi fost inregistrati . Cati bani ar fi venit la bugetul local de la acesti investitori . Cate puteau fi facute de foarte mult timp ; mai ales ca nu era perioada de recesiune . De ce oare in luna ianuarie 2008 multe primarii din judet erau cu o lei in cont . De ce in Ortisoara erau poate 1 – 2 milioane . Pentru ca a venit cineva care a stiut sa conduca , sa respecte omul , sa nu il minta ; sa nu isi cumpere cate un apartament la fiecare etaj din bloc ; sa nu faca aleile din parc cu tencuiala cazuta la demolari si care sa spuna ca a costat investitia cateva miliarde de lei vechi . Pt ca a dat terenul investitorilor deoarece acestia au creat multe locuri de munca . Pt ca s-au adus tomberoane si o firma care sa ridice gunoiul eliminandu-se mizeria care era pe campuri . Si multe alte lucruri . Dar cred ca am spus destul . Aceasta este o parere personala si nu este nimeni acuzat . Asa ca cineva ar trebui sa se simta atins . Poate mai sus numitii A + R + P de la Pusca + C de la Corn etc dar nu stiu ce inseamna asta . Multumesc pentru timpul acordat ! Repet aceasta este o parere personala ! Nu este nimik calomnios si nu este acuzata nici o persoana care a ocupat functii publice in acea localitate 🙂 . Cine trebuie sa se simta se va simti . Ceilalti ar trebui sa reconsiderati unele lucruri ! Va multumesc inca odata !!!

 14. onorate cetatean dar mai degraba cetateanca am inteles ca esti consilierA de imagine sau de bet a stii tu cui , prea le stii prea bine pe toate dar ar trebui sa-ti reconsideri pozitia pe care o ai ,si stii prea bine de ce .
  1. drumurile s-au facut de doua ori cu doua firme diferite si acum gandesc ca stii de ce ?sau macar cum arata ?
  2.parcul pana la urma a fost o investitie fff scumpa dar oare de ce nu-ti intrebi idolul ce a facut cu donatiile care le-a primit pentru locul de joaca din parc?
  3. acesti investitori au fost pacaliti sau mai simplu spus la ora actuala ei trebuie sa plateasca tva-ul (19%) care nu a fost incasat la vanzarea terenurilor si totodata cei raspunzatori din primarie vor plati majorarile de intarzierece se vor calcula potrivit prevederilor legale .
  4. reflecta mult la cuvintele :sa conduca(nu el conduce ) , sa respecte omul(l-au schimbat mult banul) , sa nu il minta(gresit , mai gandeste ),sa nu isi cumpere , sa nu isi cumpere(isi face ) si ar fii multe de spus ,dar sa mai asteptam putin .
  5.Toate ce le-ai enumerat mai sus nu puteau fii facute daca nu erau aprobate in consiliul local .ex . incineratorul nu a fost aprobat in consiliul local si nu a fost facut cu toate ca s-a vrut (a fost eliberat certificat de urbanism fara stirea consiliului local)
  Asa ca vorba ta : Cine trebuie sa se simta se va simti . Ceilalti ar trebui sa reconsiderati unele lucruri !
  Le vom reconsidera la momentul oportun .Sanatate si noroc.

 15. Cam putine argumente . Dar e dreptul tau sa ai o opinie si cred ca trebuie respectata . De aceea nu vreau sa intru in polemica cu nimeni . Nimanui nu trebuie sa i se bage ceva cu furculita pe gat . Cred ca oamenii vor judeca cel mai bine cine este bun si cine este rau . Pentru asta au murit oameni in 89 . Asa ca va doresc o zi superba .

 16. Sa-ti vezi de realizarile tale de acasa ,si nu de realizarile de la primarie,ca acolo stim noi bine ce realizari ai domnule….si te-as invita nu mai da in ceilalti predecesori primari ca aceea au facut destule cu banii care i-au avut,au avut 13 angajati si nu 41 cati santeti acuma platiti din banul public si nu au vandut un metru de teren pe „de moca” sa isi umple ei visteria propie,asa ca referitor la realizari eu zic sa tacem din gura si as avea o intrebare de ce nu si-a facut actualul primar care se lauda cu realizarile, inainte cand lucra la mewi,la moara ,la pui,repara tractoare ,nu si-a facut nimic si dintro data ia venit sclipirea si a inceput sa infloreasca cum:a vandut aproape toate terenurile ce au putut fi vandute ,pe cat? si cui?,a reparat drumurile de doua ,trei ori pe acelasi loc ,pe cat si cine lua licitatiile?,gazul mai pardon nu e realizarea ta,autobuz a fost si inainte iarasi pardon,atunci de ce realizari se vorbeste poate pentru prosti de ce nu spui ca ti-am luat apararea cand achim a venit in fata consiliului cu documentatia in original si tea facut praf cu dosarul, Incineratorul de deseuri periculoase,care ai vrut pe ascuns sa-l faci si nu ai dat terenul aprobat pentru a se face real 350-400 locuri de munca la abatorul de pui din avicola? asa ca sa taci si nu te mai lega de alti primari ca esti….pe langa toti ceilalti cati au fost pana acum referitor la legislatie. Nu scolile care l-ei facut sant importante ca stie tot satul cum l-ai facut ca doar nu ai fost o zi la scoala,pe mine nu ma iei cu toate scolile tale eu am scoala si politica in degetul mic fata de tine,poate ai uitat si se pare ca uiti repede nu te mai aprinde ca deunazi te-am atentionat sa ai gura mai mica ca realizarile nu sant ale tale si nici orti nu e mosia ta ,tu ai fost pus si sti de cine si cat a costat afacerea ta?. Apa nu este realizarea ta tinere sti a cui este vrei sa ti-o spun iarasi in fata,nu vezi ca te bagi unde nu tie locul si pe urma iar te superi pe mine,noi nu am adus ceilalti primari nimic poluant in ortisoara cum faci tu:fabrica de vopsele,glisando,incinerator,utilaje grele,o sa vezi tu peste cativa ani ca nu mai scapi de ele si toata lumea ar vrea liniste,are curat,curatenie dar de unde ca pe astea nu le mai muti din loc de ce crezi ca alte localitati l-au respins aiurea? Si daca tot nu ai loc de primari te intreb de ce nu ai dat loc de case la tineri acolo unde a fost stabilit dinainte de alt primar adica intre bariera si agromec unde erau toate facilitatiile:apa,gaz,drum asfaltat,curent electric si nu ai dat la firme in zootehnie sau la antene ,ce zici tinere? raspunsul este unul singur acei tineri nu cotizau cu nimic pe cand firmele!!!vezi ca tinerii si-au dat seama acum dar prea tarziu ,ti-am zis sa nu te mai legi de alti primari ca o musti rau tinere. Si o ultima intrebare mai am de ce ai dat primaria actuala cand propietarul a acceptat despagubirea ,tu sti cati bani publici sa investit in ea? s-au nu te intereseaza stiu de ce ,pentru ca sa se investeasca in ceva ca sa iasa……sti ce. Tinere stai cuminte ca stai pe un …..si nu mai musca de ……!.

 17. BRAVO IN SFIRSIT SCRI SI TU ADEVARUL, DAR MAI SANT O MULTIME CE NU AI SCRIS DE CE NU AI SCRIS PANA ACUMA TI-A FOST FRICA S-AU DE CE,SA-U TE-A DURUT CAND A DAT IN VOI PE NEDREPT,VEZI DACA LA-TI APARAT ATATA,OMUL FACE CEVA PE VOI,O AJUNS MARE,A UITAT CE A FOST IERI.
  TOT ACOLO VA AJUNGE CA TOTI CEILALTI LA GOGHI CU TOATE FURACIUNILE LUI SI MASINILE LUI DE LA MANDAT LA MANDAT,DAR SA NU UITE CA TOATE SE INTORC ODATA. ASA TE VREAU NU FI SLAB DE INGER DEZVALUIE TOT CE STI,VINE VREMEA!!!.

 18. Stimate cetatean,parca nu stiati ce sa mai faceti cu locurile de munca pe ortisoara ce v-au fost oferite de aleodor,care lati ridicat in slavi de nu stiati cum,ce faceti acum va contraziceti singuri ca nu aveti locuri de munca??? ce fac firmele de pe ortisoara care promiteau zeci si sute de locuri de munca,vine vremea cand va ve-ti da seama si de poluare dar va fi tarziu,ce salarii a-ti primit de la vestitele firme din ortisoara…….?/.
  Va meritati multi soarta.

 19. Deci A+R nu o sa ami iasa niciodata . Si atat de puternica v-a fi ofensiva impotriva lor incat nici consilieri nu vor iesi pt ca nu vor sti cu care buletin sa se inscrie in cursa 🙂

 20. @ZZZ
  Fara a cunoaste situatia scandalurilor pomenite de dumneavoastra si fara a-l cunoaste pe acest domn Ivanescu, sunt de parere ca acesta a fost folosit pe post de carne de tun. Cati tineri, proaspat absolventi de studii superioare (care muncesc cinstit pe timpul scolii si sunt foarte capabili) stiti ca au fost promovati intr-un an cat altii in zece? Dumneavoastra, d-le ZZZ, spuneti ca a fost promovat de la director la administrator, in acelasi an. Unde este experienta necesara unei functii de director, administrator, unde este verticalitatea si responsabilitatea necesara luarii unor decizii la un astfel de nivel? Orice ai face, nu le poti avea la 24 de ani.
  Sincer, am impresia ca s-a profitat de tineretea acestui domn Ivanescu. El nu si-a pus intrebarea cum de este numit administrator la o varsta atat de frageda? Probabil ca banii oferiti i-au luat mintile. Intr-adevar, buna miscare din partea acestui domn Mann dar este mare pacat ca a profitat de nestiinta si elanul varstei domnului Ivanescu. Mai mult ca sigur d-nul Ivanescu nu este singurul tanar care a cazut in capcana asta.
  Cred ca acest tanar domn ar da orice acuma sa nu il fi cunoscut pe cel la care a slujit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.