Alianţa PD-L cu PSD funcţionează perfect la CJ Timiş, în timp ce...

Alianţa PD-L cu PSD funcţionează perfect la CJ Timiş, în timp ce preşedintele Ostaficiuc recunoaşte că aprobă deturnări de fonduri

1
DISTRIBUIȚI

Votarea bugetului pe 2010 a dovedit că alianţa dintre PD-L şi PSD funcţionează perfect la Consiliul Judeţean Timiş, chiar dacă, constantin ostaficiuc si adam craciunescu cap in cap poficial, cele două partide sunt adversare de moarte. Consilierul PSD Cătălin Tiuch l-a întrebat în timpul dezbaterilor pe preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, cum se face că în buget sunt sume acordate pentru aceleaşi lucrări ca şi în anii trecuţi, în exact aceleaşi localităţi, conduse de primari portocalii. Extrem de iritat, Ostaficiuc a sărit ca ars „toate chestiunile astea le-am discutat şi ne-am înţeles. Trebuia să discutaţi cu colegii din grupul PSD să vă informaţi”.


Ulterior, întrebat de PRESSALERT.ro cum este posibil să se dea bani în mai mulţi ani pentru aceiaşi lucrare, democrat-liberalul Constantin Ostaficiuc a făcut o declaraţie stupefiantă „nu au făcut lucrările respective şi le dăm din nou bani.Au voie să le folosească pentru alte lucrări pentru că era vorba tot de lucrări de infrastructură. Le-am aprobat şi nu este nici o problemă”. Altfel spus, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a recunoscut că aprobă deturnarea fondurilor alocate comunelor deoarece schimbarea destinaţiei banilor din buget nu se poate face decât prin rectificare de buget, aprobată tot de plenul consiliului judeţean, nu printr-un document semnat de  Executivul CJT. Bugetul propus de Ostaficiuc a fost aprobat şi de pesedişti care nu au mai făcut nici un comentariu pe tema învârtelii cu alocările de bani. În mare armonie, consilierii judeţeni au aprobat bugetul în forma propusă fără a face vreo modificare. Explicaţia pentru votul alături de democrat-liberali a venit de la vicepreşedintele CJ Timiş, Adam Crăciunescu „a fost o înţelegere politică”.

1 COMENTARIU

  1. Pai, asa cum si-au facut vilutze una langa alta, Costi si cu Sipos, acum poate isi fac vilutze, tot una langa alta, Costi si cu Adamescu. Iar dupa 2012, cand Adamescu poate ajunge pres il ia pe Costi de consilier. Si uite asa se face bara-bara in judet, dar pe la noi in Mehala tot mocirla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.