Care e planul la amenzi stabilit de guvern?; unde sunt cele mai...

Care e planul la amenzi stabilit de guvern?; unde sunt cele mai scumpe ţigări din UE?; câte vile pot fi la o singură adresă?

0
DISTRIBUIȚI

În 2010, potrivit legii bugetului, statul şi-a propus, conform Cotidianul.ro , să încaseze din amenzi suma de 373 milioane lei, amendaadică peste 90 de milioane de euro, iar din bunurile confiscate şi vândute, statul vrea alte 40 de milioane de lei.

Cele mai scumpe ţigări din Europa, raportate la salariu, sunt în România, unde dintr-un salariu mediu brut pot fi cumpărate 183 de pachete, la polul opus aflându-se Luxemburgul, cu 1.127 de pachete, arată o analiză Gândul.

Adevărul prezintă situaţia a 23 vile care au toate adresa pe strada Coteşti nr.


101 din Focşani pentru că, iniţial, terenul i-a aparţinut unei singure persoane, care l-a vândut pe bucăţi, iar Primăria a „uitat“ să numeroteze casele.

România a fost mai atractivă anul trecut decât alte ţări din regiune,  investiţiile străine directe reducându-se, conform Money.ro, la aproape jumătate faţă de 2008, însă mai puţin decât  în Cehia sau Turcia.

Corupţia a devenit o “maladie gravă” în Italia, înregistrându-se o creştere cu 229 la sută a numărului plângerilor depuse în primele 11 luni din 2009, în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2008, au anunţat reprezentanţi ai Curţii de Conturi, citaţi de France Presse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.