Care este cel mai bine păzit secret în România?; cât ar putea...

Care este cel mai bine păzit secret în România?; cât ar putea dura lucrările la autostrada vestului?; de ce s-a supărat Iranul pe British Museum?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-296023441">

Gândul constată că numărul agenţilor serviciilor secrete din România este cel mai bine păzit secret în condiţiile în care FBI sau MI5 spp pau pe site numărul angajaţilor.

În schimb, Evz a descoperit că foşti ofiţeri ai Securităţii, dovediţi că au făcut poliţie politică, au fost primiţi în PD-L şi promovaţi pe funcţii importante.

Reprezentanţii CNANDR nu vor să spună cât s-a realizat din autostrada Arad- Timişoara, dar jurnaliştii de la Adevărul au descoperit că în ritmul actual, descoperit pe site-ul companiei, lucrările ar dura 14 ani.

Un american a creat Loganul electric, folosindu-se de şasiul modelului clasic şi de un motor ecologic, preţul vehiculului verde începând de la 25.000 euro, anunţă Antena3.ro.

Iranul a intrat în conflict cu British Museum şi a anunţat că rupe relaţiile cu acesta deoarece, scrie Hotnews,  britanicii au refuzat în repetate rânduri să înapoieze un artefact persan celebru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.