Care este cel mai greu dosar pentru Ponta?; de ce trebuie să...

Care este cel mai greu dosar pentru Ponta?; de ce trebuie să „spargă” BNR un milion de euro?; câte bănci se închid în două luni?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1947924744">

Fostul procuror Victor Ponta, noul preşedinte al social-democraţilor, are de rezolvat cel mai greu dosar din activitatea sa de ponta si geoana adio ppolitician  – cel al  Partidului Social Democrat, scrie Evz.

Banca Naţională a României „sparge” un milion de euro pentru 12 jeep-uri în an de criză deoarece, conform declaraţiilor oficialilor instituţiei citaţi de Gândul , ar fi obligată să-i distrugă dacă nu i-ar folosi.

Vânătorilor de manageri le-au scăzut afacerile la jumătate în 2009, prognozele din acest an fiind puţin mai optimiste, conform Dailybusiness.ro.

Dacă în vestul Europei nimeni nu mai circulă cu avionul pe distanţe mai mici de 400 km, în România companiile aviatice îşi dispută rutele interne, unele pe distanţe ridicol de mici, profitând de infrastructura rutieră dezastruoasă, scrie Gândul, care prezintă o analiză detaliată.

Autorităţile americane au închis numai în ultimele două luni 20 de bănci, anunţă Antena 3, acestea fiind afectate de criza financiară din ultima perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.