Cât costă muşcătura unui câine?; cine atacă euro?; cum ajută BBC concurenţa?

Cât costă muşcătura unui câine?; cine atacă euro?; cum ajută BBC concurenţa?

0
DISTRIBUIȚI

O femeie a obţinut daune de 5.000 de euro de la proprietarii unui câine care a muşcat-o, Tribunalul Bucureşti dând, astăzi, o decizie caine rau 1în premieră într-un astfel de litigiu, anunţă Evz.

Angajaţii milionarilor din Top 300 fură orice de la motorină la beton şi bani, scrie Adevărul, care prezintă pe larg poveştile patronilor păgubiţi.

Românii sunt printre cei mai activi utilizatori ai reţelelor de socializare Facebook şi Twitter, aflându-se pe locul doi în Europa, deşi doar 32 la sută din populaţia ţării are acces la internet, potrivit unui studiu citat de Gândul.

BBC îşi va închide.


conform Pagina de Media, două posturi de radio, jumătate din site-urile sale web şi va tăia masiv din importurile de programe americane pentru a sprijini concurenţa afectată de criză.

Mai multe fonduri masive de hedging, printre care şi cel al miliardarului american George Soros, se aşteaptă, susţine Wall Street Journal ca euro să se deprecieze până la paritate cu dolarul, sau chiar mai mult, în contextul unor atacuri agresive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.