Câţi bani dă Udrea pe indicatoarele turistice?; cum ajungi repede la finanţările...

Câţi bani dă Udrea pe indicatoarele turistice?; cum ajungi repede la finanţările europene?; De ce a murit Tutankhamon?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Aproape  850.ooo de euro a scos la bătaie ministerul turismului condus de Elena Udrea, în plină criză economică, pentru indicatoareproiectarea, realizarea, instalarea şi intreţinerea indicatoarelor de orientare şi informare pentru semnalizarea a maximum 1.215 obiective turistice, anunţă Adevărul.

Dailybusiness.ro prezintă zece capcane din dosarele de finanţare europeană şi metodele prin care acestea pot fi evitate de cei care acceseazî un astfel de proiect.

Pe teritoriul României vor fi amplasate, până în 2015, trei sisteme defensive antirachetă SM-3, având în total 24 de rachete interceptoare, a mărturisit, citat de Gândul,  Ellen Tauscher, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru controlul armelor şi securitate internaţională.

Legendarul faraon Tutankhamon a murit din cauza malariei şi în urma complicaţiilor apărute în urma unei fracturi la picior au stabilit cercetărorii care au studiat timp de mai mulţi ani mumia acestuia, scrie Hotnews.

Mai multe organizaţii nonguvernamentale au cerut, conform Evz, demisia ministrului de externe, Teodor Baconschi, pe care l-au acuzat că asociază direct infracţionalitatea cu etnia, prin declaraţiile referitoare la ţiganii români din Franţa.
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.