Cât de ineficienţi sunt bugetarii români?; de ce au ajuns boschetarii duşmanii...

Cât de ineficienţi sunt bugetarii români?; de ce au ajuns boschetarii duşmanii STS?; ce are fumatul cu sexul oral?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Bugetarii români sunt printre cei mai ineficienţi din Uniunea Europeană în funcţie de sumele cheltuite de stat pentru plata salariilor, angajat 1ocupând locul şapte în top şi fiind depăşiţi chiar şi de vecinii bulgari, scrie Gândul.

Restricţia cumulării pensiei cu salariul de la stat ar putea fi ridicată, conform Evz, de la 1 ianuarie 2011, după evaluările ministrului muncii, Mihai Şeitan în cadrul Comisiei pentru muncă de la Senat.

Cablurile de comunicatii ale STS, aflate sub Palatul Parlamentului, au fost taiate de trei ori, a declarat miercuri directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, citat de Hotnews, principalii suspecţi fiind boschetarii care-şi fac veacul în subterane.

Botezată Telenews, prima televiziune de ştiri pentru telefonul mobil din ţara noastră va fi lansată la mijlocul lunii martie de un jurnalist francez de origine română, anunţă Evz. 

O campanie destinată tinerilor în care fumatul este asociat ca imagine cu sexul oral a provocat, conform Realitatea.net,  un scandal de proporţii în Franţa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.