Ce se schimbă la despăgubirile RCA?, cine l-a urmărit pe Diaconescu?, cum...

Ce se schimbă la despăgubirile RCA?, cine l-a urmărit pe Diaconescu?, cum ar arăta manechinele dacă ar mânca?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-949668533">

Asiguratii RCA vor avea în curând drept de a solicita despăgubiri pentru prejudiciile produse autovehiculului, înainte de efectuarea accident preparaţiei acestuia, potrivit unei modificări legislative anunţate luni de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, anunţă Hotnews.

Jurnalul Naţional scrie despre falsele operaţii de deviaţie de sept de la Spitalul Municipal Timişoara care, în realitate, sunt unele estetice de retuşare a nasului.

Monitorizarea lui Cristian Diaconescu şi dosarul apărut în timpul bătăliei pentru şefia PSD a fost realizate, conform Reporter Virtual, de către o agenţie de detectivi la solicitarea unei femei de afaceri.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre a explicat celor de la Gândul că a pierdut primul loc la carnavalul de la Rio pentru că, timp de câteva secunde, carul alegoric pe care se afla s-a oprit din cauza unei defecţiuni.

Un designer a reuşit să stârnească o întreagă discuţie după ce locul modelelor slabe a fost luat pe podium de studente cu forme , cu „măsuri normale”, scrie Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.