Cine e tartorul publicităţii de stat?, cât săpun consumă românul într-un an?,...

Cine e tartorul publicităţii de stat?, cât săpun consumă românul într-un an?, de ce are Cola efect contraceptiv?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-469102952">

Premierul Boc s-a numit cenzor pe publicitatea finanţată din fonduri europene,  fiecare contract urmând să obţină semnătura emil boc cu un tricou al fc timisoara01personală a şefului Guvernului, deşi finanţările pentru promovare fac parte din mecanismele aprobate de Comisia Europeană, scrie Jurnalul Naţional.

Specialiştii în resurse umane spun că patronii ar trebui, conform Gândul, să ocupe şi de moralul angajaţilor care au scăpat de disponibilizări, chiar dacă unii dintre ei s-au bucurat de uşoare creşteri salariale în 2009.

Un studiu realizat de Institutul de Sănătate Publică Bucureşti, citat de Gândul, arată că românul foloseşte anual, în medie, patru bucăţi de săpun şi două tuburi de pastă de dinţi.

Un studiu realizat de cercetătorii Universităţii din Boston arată că băutura cola  poate distruge până la 30% din spermatozoizi, un procent semnificativ în condiţiile în care un spermicid are capacitatea de a ucide în medie 85% dintre spermatozoizi, anunţă Antena3.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.