Cine este puşcăriaşul dorit cetăţean de onoare?; cum ajungi proprietar peste o...

Cine este puşcăriaşul dorit cetăţean de onoare?; cum ajungi proprietar peste o bucată de judeţ?; de ce le place mafioţilor Facebook?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1244271418">

mircia gutauDeşi primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a ajuns în închisoare pentru luare de mită, mii de localnici au semnat o petiţie prin care se solicită ca puşcăriaşul să devină cetăţean de onoare „pentru faptele sale frumoase făcute în municipiu, pentru dezvoltarea oraşului la standarde europene”, scrie Jurnalul Naţional.

Cea mai întinsă retrocedare din România se întinde, conform celor de la Gândul, pe 63.000 de hectare de pădure, reprezentând 10% din teritoriul judeţului Buzău, şi a fost obţinută de un medic veterinar care a convins Judecătoria Pătârlagele cu un arbore genealogic de la 1763 până în prezent.

Peste 11 milioane de euro a obţinut o bandă de infractori români înşelând autorităţile din Marea Britanie  prin solicitări false pentru ajutoare destinate copiilor, conform Antena 3.ro, până acum fiind arestate  40 de persoane şi descoperite sute de documente contrafăcute.

Omenirea are nevoie de un tratat de pace  pentru internet, care să prevină ca atacurile informatice să se transforme într-un razboi, a declarat şeful principalei agenţii ONU pentru comunicaţie şi tehnologie, scrie Hotnews.ro.

Şeful unei reţele mafiote din Marea Britanie a reuşit, conform unui articol publicat de Gândul, să-şi conducă afacerile, pentru o perioadă de timp, dintr-o închisoare de maximă securitate prin intermediul paginii sale de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.