De când mergem numai cu programare la medic?; de ce este investigat...

De când mergem numai cu programare la medic?; de ce este investigat Google de Comisia Europeană?; cum a ajuns Elvis Presley să aibă paşaport biometric?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1338120792">

Medicii din cabinetele de asistenţă medicală primară, ambulatoriu de specialitate, inclusiv specialităţile paraclinice şi medicină doctordentară şi din cele de asistenţă medicală de recuperare au obligaţia să acorde servicii medicale pe baza unei programări prealabile, începând cu 1 aprilie, anunţă Gândul.

Planurile guvernanţilor de a nu mai acorda alocaţii de stat copiilor proveniţi din familii bogate se lovesc de un „mic” impediment, conform Jurnalului Naţional – încalcă flagrant documentele legislative fundamentale privind protecţia drepturilor copilului.

La Szeged s-a construit cel mai mare aquacenter din Sud-Estul Europei, care-şi va deschide porţile la începutul lunii martie, scrie Adevărul.

Comisia Europeană a lansat, conform Hotnews, o investigaţie împotriva companiei Google în legatură cu motorul de căutare şi cu serviciile de publicitate oferite de aceasta.

Paşapoartele biometrice nu sunt atât de sigure precum se credea –  au  demonstrat un grup de hackeri care a falsificat un astfel de act folosind chiar fotografia lui Elvis Presley, documentul fiind recunoscut de scannerele dintr-un aeroport internaţional olandez ca autentic, scriu cei de Antena3.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.