De când sunt interzise ţigările şi alcoolul în duty-free-uri?; câţi bani au...

De când sunt interzise ţigările şi alcoolul în duty-free-uri?; câţi bani au românii în străinătate?; cine l-a vândut pe Hitler?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2089158794">

De la 1 aprilie, magazinele duty-free nu vor mai putea comercializa alcool şi tutun, scrie Gândul, prezentând consecinţele aplicării euroordinului semnat de ministrul Finanţelor.

Aproape 4,5 miliarde de euro au depozitat persoanele fizice şi juridice din România în conturile unor bănci aflate în afara graniţelor, anunţă Jurnalul Naţional.

Premierul Emil Boc a aflat salariul guvernatorului Băncii Naţionale a României, conform Antena3.ro, după o căutare pe Google şi l-a caracterizat ca fiind decent.

România a reuşit să păcălească Fondul Monetar Internaţional ăn privinţa deficitului pe 2009, potrivit celor de la Gândul, împingând o parte din datorii pentru anul acesta. 

Un misterios agent al britanicilor de la MI6, aflat în imediata apropiere a lui Adolf Hitler, a funizat informaţii extrem de importante şi exacte despre acţiunile acestuia, a descoperit un istoric de la Cambridge, citat de Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.