DGA mută lupta anticorupţie pe Facebook, YouTube şi Yahoo messenger

DGA mută lupta anticorupţie pe Facebook, YouTube şi Yahoo messenger

0
DISTRIBUIȚI

Direcţia Generală Anticorupţie a anunţat, astăzi, că deschide un nou front de luptă cu corupţia în mediul virtual, prin activarea de dgaconturi pe Facebook, Yahoo Messenger şi YouTube. 

D.G.A. va posta pe  Facebook comunicate de presă şi materiale cu mesaj anticorupţie, oferind utilizatorilor informaţii de interes cu privire la activitatea de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurată la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor.


Pe YouTube vor fi postate înregistrări ale acţiunilor la care participă ofiţerii D.G.A., precum percheziţii domiciliare sau acţiuni de flagrant. Filmele postate pot fi accesate prin căutarea după cuvinte cheie de genul „mită”, „corupţie”, „campanii anticorupţie”, „direcţia generală anticorupţie”. 

Contul dga_interne de pe Yahoo Messenger va fi activ, iniţial, de luni până vineri  între orele 11.00 şi 14.00, urmând ca programul să fie modificat în funcţie de necesităţi. Contul va fi monitorizat permanent de  ofiţerii D.G.A. pentru a putea răspunde în timp util solicitărilor cetăţenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.