EXCLUSIV Patru depozite cu ţigări fără timbru descoperite, în Timişoara, în urma...

EXCLUSIV Patru depozite cu ţigări fără timbru descoperite, în Timişoara, în urma unei ample operaţiuni UPDATE 2 Ţigări de 800.000 lei – confiscate

1
DISTRIBUIȚI

O amplă operaţiune a Poliţiei Timiş a fost declanşată în urmă cu puţin timp, ţinta fiind mai multe locaţii unde erau depozitate ţigări depozit tigari eternitatii pnetimbrate. Poliţişti de la Serviciul de investigare a fraudelor împreună cu luptători din cadrul DPIR au descins,până acum, la patru locaţii din Timişoara. Din primele informaţii, obţinute  în exclusivitate de PRESSALERT.ro, în casele respective au fost găsite importante cantităţi de ţigări netimbrate.


Acestea provin cel mai probabil de la duty-free-urile aflate la graniţa cu Serbia. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE1 Într-o casă de pe strada Eternităţii, poliţiştii de la „Crimă Organizată” şi cei de la SIF au descoperit o adevărată „expoziţie” de ţigări. În curte a fost descoperit un microbuz burduşit cu marfă de contrabandă plus alte baxuri cu ţigări  fără timbru. „Ce vreţi de la noi? Facem ce putem şi noi. Să scrieţi la ziar de români, nu de noi”, au început să vocifereze nervos câţiva ţigani, care au făcut eforturi disperate să nu fie fotografiate ţigările care stăteau printre lebedele din curte.

UPDATE 2 În urma celor trei descinderi, poliţiştii au confiscat 184 de baxuri de ţigări marca Marble, Fast şi LM, în valoare de 800.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare expozitia, oare au colaborat cele doua structuri sau se „calcara ” pe bataturi pe acolo. Oricum una peste alta e bine cand o mai i-au in bot si astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.