EXCLUSIV Primarul pedelist din Peciu Nou, prins mort de beat la volan

EXCLUSIV Primarul pedelist din Peciu Nou, prins mort de beat la volan

5
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei timişene Peciu Nou, pedelistul Ioan Fărcălău, a fost prins, conducându-şi maşina mort de beat. În timpul acţiunii agent politia rutiera cascheta pPoliţiei Rutiere din noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1, agenţii au oprit o Dacie la ieşirea din Timişoara, pe Calea Şagului, în zona centrului comercial Real.


Rutieriştii au observat că şoferul, identificat ulterior în persoana primarului din Peciu Nou, se clătina şi mirosea a alcool. Şoferul a fost pus să sufle în etilotest, alcoolemia indicată de aparat fiind de 0,9 mg la mie în aerul expirat. De obicei, în sânge cantitatea de alcool este dublă. Pentru stabilirea exactă a alcoolemiei, Fărcălău a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara unde, conform procedurilor, i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Primarul s-a ales cu dosar penal, având în vedere că a fost depăşită limita maximă a alcoolemiei de 0,40 . Contactat telefonic, edilul din Peciu Nou a susţinut că ” Nu-i adevărat.  Eu sunt plecat din ţară. Dar cine v-a spus aşa ceva?”.

5 COMENTARII

  1. E vinovat…sa-si dea demisia sau sa fie demis din functie.Sa dispara ca nu mai tiganii face.UN HOT!!!
    Sa dea Dzeu sa il demita si sa vedem daca mai are figurile astea….daca raspunde atunci la telefon sa ne rezolve problemele.
    Ti-a sunat ceasu’ hotule

  2. demisia???????? ha ha ha ati vrea voi dar nu va face pe plac. Ce sa va raspunda la telefon?? sa va dea niste bani sau sa va plangeti cand va doare in c.. V-as aranja eu daca as fi in locul lui sa vad daca ati mai comenta ceva.NESIMTITILOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.