Flash news: Cum impune Boc politrucii în deconcentrate?; cine a dat bani...

Flash news: Cum impune Boc politrucii în deconcentrate?; cine a dat bani sportivilor români care merg la Olimpiadă?; de ce trebuie să ajungă Eminescu sfânt în calendar?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-652751246">

emil boc st1 pPremierul Emil Boc pregăteşte cea de-a treia ordonanţă de urgenţă prin care încearcă sa asigure numirea colegilor de partid în fruntea deconcentratelor unde mai sunt şefi puşi de PNL sau PSD, după ce Curtea Constuţională a declarat ilegale,anterior, două ordonanţe identice, avertizează Evz.

Sportivii români care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver primesc, conform celor de la Gândul, bani de la părinţi sau apelează la chete pentru a-şi asigura echipamentele sau pregătirea.

Jurnalul Naţional prezintă povestea maghiarului care a venit în România, a învăţat singur limba şi ajuns preot ortodox pentru cinci români care trăiesc într-un sat de unguri din judeţul Mureş.

Liga Scriitorilor din România a cerut canonizarea poetului Mihai Eminescu ca sfânt în calendarul ortodox, scrie Hotnews, pe motiv că din opera acestuia „răzbate spiritul naţional-ortodox”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.