Cum se contrazice Elena Udrea?; unde se finanţează infrastructura din jafuri?; ce...

Cum se contrazice Elena Udrea?; unde se finanţează infrastructura din jafuri?; ce cred ruşii despre sistemele anti-rachetă?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1942538508">

După ce luna trecuta s-a opus introducerii forfetarului în turism pe motiv că evaziunea fiscală nu este mare în acest domeniu, Elena elena udrea si umbra pUdrea a declarat, sâmbătă, citată de Jurnalul Naţional, că în cazul celor care nu-şi declară toate veniturile „procentul este mare(..)unii spun că poate fi şi de 30 la sută”.

Enervat că suporterii îl înjură pe un site cu numele clubului Steaua, Gigi Becali se pregăteşte, conform Antena 3.ro, să ceară în instanţă închiderea acestuia.

Noua doctrină militară a Rusiei adoptată vineri de preşedintele Dimitri Medvedev, consideră ca ameninţare la securitatea ţării şi dezvoltarea şi folosirea unor sisteme de apărare anti-rachetă, scrie Hotnews.

Evz prezintă pe larg povestea piraţilor somalezi, care au ajuns ca din banii obţinuţi să finanţeze lucrări de infrastructură sau şi care produc atâta profit încât a fost înfiinţată o bursă prin care le sunt finanţate atacurile împotriva navelor străine.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.