De când dispar ţigările şi alcoolul din duty-free-uri?; cum a rămas Udrea...

De când dispar ţigările şi alcoolul din duty-free-uri?; cum a rămas Udrea fără statuie de gheaţă?; cât a durat cel mai lung recital de pian?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1846557391">

tigari contrabanda fara timbru marble pMinistrul de interne, Vasile Blaga, a anunţat la bilanţul Poliţiei de Frontieră, conform Realitatea.net, că ţigările şi alcoolul vor fi interzise în duty-free-uri, după ce în şedinţa de guvern va fi adoptată, în acest sens, o notă a Finanţelor, interdicţia urmând să intre în vigoare imediat.

Deşi a investit şase milioane de euro pentru a pregăti tineri la universităţi de renume din întreaga lume, guvernul nu-i angajează pe cei care ar putea reforma administraţia şi care prin contract sunt obligaţi să lucreze pentru statul român, scrie Evz.

Deşi meşterii populari se pregăteau să-i facă ministrului turismului Elena Udrea o statuie din gheaţă lângă o pârtie de schi din Gura Humorului, pe care o va inaugura, Gheorghe Flutur a „topit”, susţine Gândul,  ideea subordonaţilor de la Consiliul Judeţean Suceava pe motiv că e „sinucigaşă”.

Aproximativ 200 de medici din Timiş au preferat, în ultimii doi ani, să plece la lucru în ţările din vestul Europei, atraşi de salariile şi de zece ori mai mari ca-n România, notează Renaşterea bănăţeană.

101 ore, 8 minute şi 3 secunde – atât a durat cel mai lung recital de pian din istorie, anunţă Hotnews, recordul fiind stabilit de un polonez care a interpretat diverse compoziţii timp de cinci zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.