Flash news: De ce face mişto CNN de Geoană?; cum face legea...

Flash news: De ce face mişto CNN de Geoană?; cum face legea mafia imobiliară?; cine a inspirat aparatul de căţărat a la Spider Man?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-253140326">

spiderman pMircea Geoană a ajuns subiect de mişto pentru cei de la CNN, scrie cotidianul.ro, care au comentat că preşedintele PSD „ar fi trebuit să mănânce mai mult usturoi ca să nu fie atacat energetic”.

Jurnalul Naţional prezintă situaţiile absurde provocate de mafia imobiliară în bătălia pentru terenurile de la Dumbrăviţa, unde instanţa a decis eliberarea unui titlu de proprietate pentru o parcela care are proprietar în cartea funciară din 2008.

După ce şi-a refăcut actele, inginerul român Emanuel Petruţ se va întoarce în infernul din Haiti pentru a-şi duce contractul la bun sfârşit, anunţă Adevărul.

Site-urile ziarelor româneşti arată uneori mai bine decât ediţiile tipărite, a constatat  desenatorul de presă Mario Garcia ăntr-o discuţie purtată cu cei de la Hotnews.

Cercetătorii americani  lucrează la un dispozitiv care-i va ajuta pe oameni să  se caţere pe pereţi aidoma lui Spider Man, invenţia fiind inspirată, conform realitatea.net, de o broască ţestoasă care poate să suporte în spinare o forţă de 100 de ori mai mare decât propria greutate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.