De ce vor senatorii să-şi secretize cheltuielile?; cum pierde CFR un milion...

De ce vor senatorii să-şi secretize cheltuielile?; cum pierde CFR un milion de euro pe lună?; câţi bani au cotizat fumătorii la buget anul trecut?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1634883490">

Senatorii încearcă să găsească o metodă prin care sumele pe care le cheltuiesc să fie secretizate pentru a nu le fi afectată imaginea, smoke 1scrie Evz, care dezvăluie că printre cei care se luptă pentru acest lucru senatorul PD-L de Timiş Gheorghe David, pesedistul Mircea Geoană şi udemeristul Verestoy Attila.

CFR SA ar putea economisi un milion de euro lunar dacă şi-ar cumpăra energie de pe piaţa liberă prin licitaţii, dar, paradoxal, compania nu poate participa la ele din cauza datoriilor la bugetul de stat, anunţă Gândul.

1,25 miliarde de euro au cotizat  în 2009 fumătorii la bugetul de stat sub formă de accize, suma încasată fiind în creştere cu 31,5% faţă de 2008, scrie dailybusiness.ro

Adevărul a descoperit că numărul şefilor din Primăria Timişoara a crescut în ultimii ani şi salariile, de asemenea, prin transformarea funcţiilor din şefi de birouri în şefi de direcţii.

Doi artişti americani, conform antena3.ro au îngheţat la propriu o casă pentru a atrage atenţia opiniei publice asupra crizei imobiliare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.