Bojin nu mai este şeful consilierilor judeţeni PSD UPDATE1 Reacţia mazilitului „probabil...

Bojin nu mai este şeful consilierilor judeţeni PSD UPDATE1 Reacţia mazilitului „probabil este nevoie de cineva cu un mod de gândire mai activ”

1
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin nu mai este, de astăzi, liderul grupului de consilieri judeţeni ai PSD. Decizia a fost luată prin vot secret în urma unei a13şedinţe în care s-a discutat strategia social-democraţilor la Consiliul Judeţean Timiş, condus de democrat-liberalul Constantin Ostaficiuc. Surse bine informate au declarat pentru PRESSALERT.ro că în urma votului, noul şef de grup este Emilia Milutinovici, cea care şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte a organizaţiei de femei, nemulţumită de reprezentarea acestora în delegaţia care pleca la Bucureşti.  Deşi PSD este în opoziţie, Titu Bojin, care este şi vicepreşedinte al PSD Timiş, a fost printre puţinii lideri social-democraţi menţinuţi de PD-L în funcţie, însuşi Ostafociuc explicând rămânerea directorului de la Direcţia Apelor Banat prin faptul că „este cod portocaliu de inundaţii şi nu putem lăsa instituţia fără şefi”.

Bojin este unul dintre cei care şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD Timiş, iar demiterea sa din lider de grup vine la doar o zi după ce, într-o declaraţie acordată în exclusivitate PRESSALERT.ro.


senatorul Ilie Sârbu a avertizat că încă este preşedintele organizaţiei şi ar putea recandida dacă-i vor cere organizaţiile, chiar dacă „unii îşi imaginează că-s preşedinţi, făcând deja înţelegeri cu unii şi cu alţii”.

UPDATE1  Titu Bojin a  considerat schimbarea sa din funcţia de lider de grup ca fiind „foarte corectă. Mi-au ajuns şase ani de lider de grup. Probabil este nevoie de cineva cu un mod de gândire mai activ. Schimbarea s-a făcut pentru a fi mai agresivi in relaţia cu puterea. Aşa am tras eu concluzia. Am ajuns la şedinţă mai tarziu că a m fost plecat la Arad. Oricum, Crăciunescu şi Grindeanu au în mână problemele ca-s vice şi pot urmări bugeteşi ce mai e”.  Cât priveşte candidatura la şefia PSD, Bojin a susţinut că „în conditiile în care Ilie Sârbu nu va mai candida pentru această funcţie, voi intra în luptă pentru această funcţie.

1 COMENTARIU

  1. in psd e varza ,indiferent cine cu cine se schimba ,totul se face de ochii lumii,cine sa imbogatit in acesti ani dupa revolutie oare,nu psdisti,toti au paduri pentru vanatoare,vile,case de vacante,copii lor le studiaza doar in strainatate,masini ce sa mai zicem,asa ca cine cu cine sa schimbat —-aiurea tot ei.
    spunetile ca nu mai tine cat cred ca vor mai fraierii populatia,va rog sa observati cati sant grad de rudenie intre ei si apropo oare de ce nu este bun un marcel mihoc,probabil nu a d——- destul?,ce zici omul cu colectia? si mai lasativa de cumparat voturi,ca totusi va va bate dumnezeu daca nu pe voi pe apropiatii vostrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.