BREAKING NEWS Două avioane plecate de pe aeroportul Timişoara, vizate de o...

BREAKING NEWS Două avioane plecate de pe aeroportul Timişoara, vizate de o ameninţare cu bombă UPDATE 1 Cursa Wizz Air, „curată”

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la biroul de informaţii al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, primit în cu aproximativ jumătate de oră, a avion carpatair pdeclanşat alarma după ce de pe un număr de telefon necunoscut s-a anunţat existenţa unei bombe la bordul uneia dintre aeronave care tocmai a decolat. Avioanele vizate erau cursa Wizz Air de Londra şi Carpatair către Roma.


Ambele curse sunt aşteptate la această oră să se reîntoarcă pe aeroportul din Timişoara. La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe şi echipaje ale Jandarmeriei. Vom reveni

UPDATE 1 Cursa Wizz Air a fost controlata de echipele pirotehnice, imediat după întoarcerea pe aeroportul din Timişoara. Nu a fost descoperit nici un obiect suspect.  De asemenea, a fost verificată şi o cursă Carpatair care a sosit de la Bucureşti. Wizz Air şi Carpatair au anunţat ,deja, întârzieri de o oră pentru mai multe curse externe şi interne.

UPDATE 2 În urma verificărilor s-a stabilit că telefonul care a fost declanşat nebunia a fost dat de un constăţean care a vrut să-i facă farsă unui cunoscut, spunând că există o bombă în bagajele acestuia. „Teroristul” a fost reţinut şi urmează să fie audiat de procurorii DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.