Cât ar câştiga statul din legalizarea prostituţiei?; ce boli descoperă iPhone-ul?; câte...

Cât ar câştiga statul din legalizarea prostituţiei?; ce boli descoperă iPhone-ul?; câte tentative de asasinat l-au vizat pe Castro?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-111249091">

Statul român ar încasa peste 200 de milioane de euro pe an din legalizarea prostituţiei, în cea mai slabă variantă simulată de fete hotjurnaliştii de la Money.ro, care au făcut o analiză a contribuţiei industriei sexului la produsul intern brut al statelor europene.

Compania pusă pe picioare în Toronto de românul Dragoş Ionel, Adelante Consulting Inc., a lansat împreună cu un profesor de la Universitatea din Hawaii un nou tip de software pentru iPhone care diagnostichează în timp util bolile plantelor din grădini, pepiniere sau ferme, scrie Hotnews.

Pentru prima oară în istorie, numărul nou-născuţilor afro-americani, hispanici sau asiatici ar fi mai mare decât cel al albilor în 2010, în Statele Unite, potrivit sociologului american Kenneth Johnson, citat de Le Figaro.

Arheologii australieni au descoperit, în timpul unui studiu pentru construcţia unui drum în Tazmania, lângă râul Derwent, ceea ce ei cred, conforme Realitatea.net, că ar fi cea mai veche şi mai sudică aşezare omenească-  rămăşiţele unui trib de acum 40.000 de ani.  

Antena3.ro anunţă că longevitatea lui Fidel Castro este sărbătorită în Cuba  printr-o nouă miniserie TV ce prezintă 638 tentative de asasinat care l-au vizat pe liderul comunist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.