Cât câştigi dacă întârzie avionul?; cum scapă românii de amenzi în Belgia?;...

Cât câştigi dacă întârzie avionul?; cum scapă românii de amenzi în Belgia?; de ce-şi mută oligarhii ruşi averile în ţara noastră?

0
DISTRIBUIȚI

Oricât ar fi costat biletul pentru o cursă aeriană oferită de un operator din UE, dacă acesta a întârziat zborul cu minimum trei ore, Aircraft_webclienţii obţin dreptul la despăgubiri în funcţie de distanţa parcursă – pentru 1.500 km va primi 250 euro, pe distanţe de sub 4.500 km se vor oferi 400 euro, iar pentru cele peste această distanţă – 600 euro, anunţă Gândul.

Poliţiştii belgieni nu pot sancţiona şoferi bulgari şi români surprinşi încălcând regulile de circulaţie, deoarece nu au acces la baza de date cu permisele de conducere din cele două state est-europene, a declarat secretarul de stat belgian pentru Mobilitate, Etienne Schouppe, citat de „Sofia Echo”.


Mulţi oligarhi ruşi, aflaţi sub inconfortabila monitorizare a Kremlinului, şi-au mutat afacerile din Rusia şi şi-au extins activităţile în ţări din Europa de Est, inclusiv în România, ţară membră a Uniunii Europene, scrie luni site-ul euobserver.com.

Are 273 de kilograme, dar intenţionează, conform Antena3.ro să-şi dubleze greutatea ca să devină cea mai grasă femeie din lume a decis o femei din New Jersey, în vârstă de 42 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.