Cât costă un mort dintr-un accident rutier?; cu cât scad preţurile la...

Cât costă un mort dintr-un accident rutier?; cu cât scad preţurile la vacanţe?; ce lucruri trăznite fac piraţii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1499748538">

Potrivit unei analize a Băncii Mondiale, în România, un mort într-un accident rutier costă 130.000 de dolari, iar un rănit grav – accident p13.000 de dolari, scrie Jurnalul Naţional.

Gândul anunţă că de la începutul anului până acum statul a împrumutat de la băncile locale circa 11,8 miliarde de lei (aproximativ 2,8 miliarde de euro).

Preţurile la vacanţele de vară au ajuns la nivelul din 2007, conform Antena3.ro, reducerile ajungând şi la 35% din preţ,  în cazul rezervărilor timpurii.

Piraţii somalezi au atacat o navă de război olandeză, deschizând focul în încercarea de a o captura, fără a-şi da seama de diferenţa de putere de foc a fregatei, notează Gândul.

Google face o nouă alianţă cu Intel şi Sony pentru proiectul Google TV, o nouă platformă care vrea, potrivit Realitatea.net să aducă lumea internetului direct în sufrageriile utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.