Cât de mic e PIB-ul României?; cum a influenţat consumul de energie...

Cât de mic e PIB-ul României?; cum a influenţat consumul de energie „Ora Pământului”?; cine finanţează islamismul extremist în Balcani?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1131032358">

ora pamantuluiPIB-ul ţării noastre este atât de mic încât România nu ar fi considerată o ţară dezvotată nici măcar dacă s-ar afla în Africa, notează Realitatea.net, conform datelor Fondului Monetar Internaţional, fiecare botswanez, de exemplu, producând anual cu 1700 de dolari mai mult decât fiecare român.

„Ora Pământului” nu a influenţat în niciun fel consumul de energie electrică din România, sâmbătă între 20.00 şi 21.00 consumul mediu de energie fiind de 7.356 MW, în uşoară creştere faţă de ora anterioară, când acesta a fost de 7.297 MW, potrivit Dispeceratului Energetic Naţional, citat de Money.ro.

Magazinele de vise, închise de Guvern la sfârşitul lunii februarie, se redeschid cu noi droguri legale pe rafturi, evitând lista celor 36 de substanţe interzise, printre noile produse legale  numărându-se şi „Generation 2012”, un praf ale cărui reacţii adverse sunt mult mai puternice şi mai periculoase decât cele ale plantelor deja scoase de la comercializare, conform Jurnalului Naţional.

Potrivit Sunday Times, Arabia Saudită trimite bani grupărilor islamiste din Balcani, unele dintre acestea promovând ura faţă de Occident şi recrutând luptători pentru războiul din Afganistan.

Cel mai recent film al actriţei Uma Thurman pare a fi unul dintre cele mai mari e;ecuri de box office din toate timpurile după ce în ziua premierei, conform Antena3.ro, a fost vândut un singur bilet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.