Cât va costa noul RCA?; care-s ţintele unui headhunter în criză?; ce...

Cât va costa noul RCA?; care-s ţintele unui headhunter în criză?; ce ar vinde nemţii ca să salveze Grecia?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-862221247">

Valoarea poliţei RCA trebuie să crească susţin reprezentanţii societăţilor de profil prezenţi la Conferinţa Naţională a Asigurărilor deget verdeAuto, valoarea medie anualizat urmând să ajungă la circa 165 de euro, faţă de 135 de euro, cât este acum, anunţă Agerpres.

Cele mai multe solicitări primite de headhunteri, în primele două luni din 2010, vin din domeniile financiar-bancar, bunuri de larg consum şi servicii, căutându-se, conform Money.ro, directori de vânzări, directori financiari sau manageri de producţie cu experienţă.

Terenul şi clădirile în care funcţionează Poliţia, SRI, Crima Organizată şi Arhivele Naţionale din Timişora aparţin unei foste fabrici comuniste cumpărată de Ovidiu Tender, dezvăluie Adevărul.

Grecia ar trebui să ia în considerare să vândă o parte dintre insulele sale, ca o opţiune pentru a reduce datoriile statului elen, declară doi membri ai parlamentului german, citati de Reuters.

Pentru a face rost de bani, un bărbat din Noua Zeelandă a găsit, scriu cei de la Antena3.ro, o metodă inedită – a „capturat” o fantomă, a „îmbuteliat-o” şi a vândut-o pe eBay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.