Cât vin contrafăcut se bea?; ce refuză medicii în Săptămâna Mare?; care...

Cât vin contrafăcut se bea?; ce refuză medicii în Săptămâna Mare?; care e ultima misiune pentru NASA?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-793198718">

Jumătate din vinurile comercializate pe piaţa românească, în special cele foarte ieftine, sunt falsuri, a avertizat secretarul de stat în vin varsatMinisterul Agriculturii Adrian Rădulescu, citat de Gândul.

Oficialii Fondului Monetar Internaţional (FMI) încurajează deprecierea leului pentru a ajuta economia, conform Evenimentului zilei, iar şeful instituţiei, Dominique Strauss- Kahn, a sugerat României să amâne trecerea la euro.

Medicii din Iaşi refuză să facă avorturi la cerere în Săptămâna Mare, cu excepţia cazurilor de urgenţă,  ei dorind să tragă un semnal de alarmă în privinţa controlului sarcinii, anunţă Antena3.ro.

Potrivit cercetătorilor americani, citaţi de Jurnalul Naţional,  consumul de junk-food sau supraalimentarea provoacă în timp scurt dependenţă, similar celei induse de consumul de droguri.

Autorităţile americane pentru siguranţă în sectorul auto vor apela la ajutorul specialiştilor Agenţiei Spaţiale Nord Americane (NASA) pentru a determina dacă sistemul electronic de acceleraţie al maşinilor Toyota este cauza accelerării involuntare experimentate de unii şoferi la volanul acestora, scrie Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.