Câte rable se mai pot casa în 2010?; cum se combate evaziunea...

Câte rable se mai pot casa în 2010?; cum se combate evaziunea indirect?; cine se îngraşă mai greu?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Ultimele 24.000 de tichete valorice care pot fi înmânate românilor ce vor dori să scape de maşinile vechi au fost distribuite, ieri, de rabla 1Administraţia Fondului de Mediu (AFM) centrelor de colectare a fierului vechi din toată ţara, anunţă Evz.

Hotelurile, restaurantele, centrele de înfrumuseţare şi persoanele fizice cu activitate de comerţ vor fi, conform Adevărul,  intens controlate de ANAF, care vrea să introducă în legislaţie noţiunea de control indirect, prin care să se poată folosi de probele colaterale pentru dovedirea evaziunii fiscale.

Gândul susţine că unul din trei credite acordate de instituţiile financiare nebancare, care cuprind societăţi de leasing şi companii care dau credite de consum, a fost neperformant, ceea ce înseamnă că nu s-a mai plătit.

Femeile care consumă două pahare de vin, bere sau tărie în fiecare zi sunt mai puţin expuse riscului de îngrăşare comparativ cu femeile care nu consumă deloc alcool, potrivit unui studiu american publicat în Archives of Internal Medicine.

China vrea să construiască, în zece ani, trei reţele feroviare de mare viteză, care să lege capitala sa de Europa, Rusia şi ţările din Indochina, distanţa de peste 8.000 de kilometri care separă Londra de Beijing urmând să fi parcursă cu trenul, conform Evz,  în doar două zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.