Ce afacere secretă pregăteşte Patriciu?; cine este fosta barmaniţă, şefă pe 4,2...

Ce afacere secretă pregăteşte Patriciu?; cine este fosta barmaniţă, şefă pe 4,2 miliarde euro?; pentru câţi cenţi te urmăreşte fiscul american?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-76982915">

EVZ a stat de vorbă cu principalii „actori” ai celei mai mediatizate scene de violenţă din timpul conflictului interetnic izbucnit în martie 1990, la Târgu-Mureş, atât Mihai Cofar, cât şi agresorii săi susţinând că au fost victimele manipulării.

O fostă barmaniţă a fost numită de PD-L, conform Inpolitics, director interimar al autorităţii de management, instituţie subordonată dinu patriciuMinisterului Muncii care gestionează fonduri europene pentru resurse umane în valoare de 4,2 miliarde de euro.

Cel mai bogat român, miliardarul Dinu Patriciu,pregăteşte în secret o reţea de sute de magazine pe roţi, care vor vinde orice sub preţurile pieţei, beneficiind de costuri reduse şi mizând inclusiv pe tradiţionalul „comerţ pe datorie”, dezvăluie Evz.

Agenţii Internal Revenue Service (IRS), agenţia guvernamentală responsabilă cu colectarea taxelor in SUA, au solicitat cu insistenţă patronului unei spălătorii de maşini să-şi plătească datoriile fiscale către stat – 4 cenţi, notează Hotnews.

Adevărul scrie despre noua faţă a terorismului – o americancă blondă şi cu ochii albaştri, care folosea pseudonimul „Jihad Jane”, folosea internetul pentru a recruta terorişti şi pentru a ţine legătura cu reţelele jihadiste din afara SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.