Ce funcţie primeşti dacă te ştie Udrea?; cât costă scaunul lui Geoană?;...

Ce funcţie primeşti dacă te ştie Udrea?; cât costă scaunul lui Geoană?; cum se pot pierde peste un milion de slujbe?

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-67032066">

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a numit-o prin ordin de ministru pe Ana Maria Topoliceanu director al elena udrea si umbra pCompaniei Naţionale de Investiţii,  Topoliceanu şi Udrea fiind în anii 2000 partenere de afaceri, dezvăluie Hotnews.

3600 lei este, conform Jurnalului Naţional, valoarea de inventar a scaunului de preşedinte al Senatului, ocupat acum de Mircea Geoană şi dorit de democrat liberali.

Oficiul European de Luptă Antifrauda (OLAF) anchetează în România modul de atribuire a unui contract în valoare de zeci de milioane de euro, care vizează modernizarea complexului energetic de la Craiova, au declarat pentru Hotnews surse de la Bruxelles.

2,5 miliarde de euro sunt blocate în datoriile celor 32.000 de firme aflate în insolvenţă la această oră în România, estimează Gândul.

Uniunea Europeană va pierde, în următorii cinci ani, peste un milion de slujbe şi până la 240 de miliarde de euro din cauza descărcărilor ilegale de conţinut pe internet, potrivit unui studiu referitor la pirateria online realizat de compania TERA Consultants din Paris, transmite Reuters.

2 COMENTARII

  1. Elena Udrea primeste functia pe care o merita pe baza competentelor sale profesionale. Iar dupa ceea ce a demonstrat ca poate face pana acum functiile la care ea poate candida sunt foarte inalte in grad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.