Cine sunt noii jupâni ai vămilor când s-a dat iar liber la...

Cine sunt noii jupâni ai vămilor când s-a dat iar liber la contrabanda cu ţigări

2
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru contrabandişti de ţigări – printr-o sentinţă a secţiei comerciale a Curtea de Apel Ploieşti s-a dispus suspendarea tigari duty freeordinului 202/2010 al Ministerului Finanţelor prin care se interzicea vânzarea alcoolului şi tutunului în duty-free  până la judecarea pe fond a procesului. Practic, activitatea din duty-free-uri poate să reînceapă, dar TIR-urile încărcate cu marfă nu au primit încă undă verde pentru aprovizionarea magazinelor de la graniţa cu Serbia.

La scurt timp după această decizie, Autoritatea Naţională a Vămilor a trimis, vineri, la Timişoara numirile noilor şefi.


La Stamora Moraviţa în locul lui Doru Dumitraşciuc a fost numit Nicu Ioana, un apropiat al grupului de interese din jurul preşedintelui PD-L Timiş şi al consiliului judeţean, Constantin Ostaficiuc. Noul şef de la vama Jimbolia este Adrian Jebeleanu. Acesta a fost mişcat de la vama Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara pentru a-i face loc, după cum susţin surse din interior, lui Gabriel Moldovan, finul deputatului PD-L Gheorghe Ciobanu. Reîntoarcera  lui Moldovan de la Arad la Timişoara ar putea fi primul pas spre ocuparea funcţiei de adjunct al Direcţiei Regionale pentru Accize si Operaţiuni Vamale Timişoara, scaund ocupat de veşnicul Nicolae Stoican. Pe lângă repornirea activităţii la duty-free-uri se preconizează şi ridicarea tuturor filtrelor de control pentru a asigura spaţiu de manevră celor care s-au ocupat de amenajarea unor birouri parlamentare sau au sprijinit financiar campaniile electorale de anul trecut.

2 COMENTARII

  1. La vremuri noi, tot NOI. Parca mai ieri, Moldovan era prezent la sarbatorirea a 20 de ani de la infiintarea PNL. Curiozitatea mea este urmatoarea: Cum se-ntelege Gabi Moldovan cu Adi Jebeleanu? Ca de fiecare data, Gabitzu vine pe post dupa Aditza? Eu cred ca Gabitza a facut obsesie penrtru posturile pe care le ocupa Aditza.
    Chiar as fi curios, daca maine Aditza se duce pe post de paznic la Prefectura trage sforile Gabitza sa-i ia locul si acolo? Asta e marea intrebare.
    Ca de restul, o sa se ocupe baieti veseli. Doar sunt hamesiti dupa doua campanii electorale din 2009, plus cele doua din 2008. Acum urmeaza doi ani fara alegeri. Deci, avem stabilitate la smenuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.