Cum pierdem sute de miliarde de euro din invenţiile româneşti?; câţi oameni...

Cum pierdem sute de miliarde de euro din invenţiile româneşti?; câţi oameni omoară poluarea?; de ce sunt silicoanele vestă antiglonţ?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-719488442">

România pierde sute de miliarde de euro din cauza faptului că nu plateşte actele necesare protejării invenţiilor pe plan om de stiintainternaţional, ideile românilor fiind furate şi puse în practică de alţii, susţine, într-un interviu acordat Agerpres, electronistul Ioan Davidoni, unul dintre cei mai prolifici inventatori de dupa Revoluţie.

Miniştrii Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan susţin că statul – cel mai prost administrator – poate scoate România din criză, substituindu-se antreprenorilor privaţi, scrie Sfin.ro.

56 de milioane de oameni mor în fiecare an de boli cauzate de poluare,  cele mai răspândite fiind afecţiunile pulmonare, cele faringiene şi esofagiene şi bolile de piele, conform Jurnalului Naţional, care citează Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Catastrofa din Chile a fost urmărit îndeaprope din toate colţurile lumiii prin intermediul internetului, milioane de internauţi curioşi, agenţii guvernamentale, corporaţii, ONG-uri  au fost conectaţi prin Twitter, la Facebook, YouTube şi Google la urmările devastatorului cutremur, anunţă Gândul.

O angajată a unui cabinet stomatologic din Beverly Hills a supravieţuit după ce a fost împuşcată în piept pentru că avea implanturi de silicon, iar acestea au oprit fragmentele de glonţ să atingă organele vitale, informează The Telegraph

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.